Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Conveni de l’FCB Escola amb Varsòvia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol formatiu

08.09.2011 17:36

Conveni de l’FCB Escola amb Varsòvia

www.fcbarcelona.cat


Aquest dijous al matí s’ha signat l’acord públic per tres anys que permet la creació de la primera FCB Escola al continent europeu. Hi haurà 4 centres a la ciutat de Varsòvia en què un total de 1.000 nens s’entrenaran aplicant la metodologia Barça.


Julio Alberto i Xevi Marcé, a Varsòvia. Foto: FCB
Julio Alberto i Xevi Marcé, a Varsòvia. Foto: FCB

L’FCB Escola a Varsòvia ja és una realitat. Aquest dijous al matí s’ha signat, a la capital polonesa, l’acord entre l’FCB Escola i la ciutat de Varsòvia que farà possible que uns 1.000 nens puguin entrenar-se aplicant la metodologia Barça en quatre centres diferents oberts a la ciutat de Varsòvia. El conveni, per tres anys, compta amb el suport del Comitè Olímpic polonès –és a la seva seu on s’ha signat l’acord-, el govern polonès i la Federació Polonesa de Futbol.

El director general de l’FCB Escola Xevi Marcé i l’exjugador Julio Alberto han estat els representants blaugrana en un acte al qual han assistit més de 400 persones.

El model Barça, un referent

L’acord neix, segons declaracions de Xevi Marcé a fcbarcelona.cat, l’octubre passat, quan el govern de Varsòvia s’adreça al Club blaugrana. I és que el model Barça és un referent mundial. L’FCB Escola, mitjançant un director tècnic, s’ocuparà de dur a terme tota la metodologia Barça que ja s’aplica a la resta d’Escoles i Campus blaugranes existents, mentre que la ciutat de Varsòvia facilitarà més de 100 camps de gespa artificial i totes les instal•lacions necessàries perquè aquests quatre centres siguin utilitzats per uns 1.000 nens -d’entre 6 i 14 anys- de la zona, uns 250 per centre.

Aquest programa de desenvolupament del talent iniciat pel govern polonès permetrà a molts nens polonesos conèixer de primera mà els models d’entrenament i la filosofia de joc de l’actual equip campió d’Europa. A més, aquesta formació anirà més enllà dels terrenys de joc, i és que una part important d’aquestes escoles és també l’aprenentatge per part dels nens de valors com la tolerància, el respecte, la solidaritat i l’educació.

La primera a Europa

D’aquesta manera, l’FCB Escola continua expandint-se arreu del món. L’escola de Varsòvia, la primera que s’obre a Europa, s’afegeix a les de Fukuoka (Japó), Dubai (la Unió dels Emirats Àrabs), Egipte, Kuwait i Lima (Perú). “Ens va molt bé, perquè Polònia és el país amb més seguidors del Barça de tot Europa”, ha afirmat Xevi Marcé.

Notícies Futbol Base


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana