El Juvenil B pateix (2-1), l’A goleja (7-0)

F. Formatiu

04.09.2011 14:47

Jaume Marcet

El Juvenil B de García Pimienta ha patit per superar el Cornellà al que ha guanyat amb un gol de Sandro al minut 88. El Juvenil A ha golejat 0-7 a l’Osca amb tres gols de Dongou.

Els jugadors del Juvenil B han celebrat la victòria contra el Cornellà. Fotos: Àlex Caparrós/FCB

Onzes inicials dels dos juvenils
Juvenil A: Bañuz, Edu, Bako, Ayala, Brian, Samper, Patri, Babunski, Ernesto, Dongou i Cristian.

Juvenil B: Suárez, Godswill, Robert,Riera,Quinti, Nando,Simón,Joel, Moussima,Sandro i Ebwelle
Els dos equips han aconseguit el seu objectiu, debutar amb victòria i sumar els tres punts però la dificultat dels dos enfrontaments ha estat totalmente dispar.

El Juvenil B guanya a 2 minuts per el final

2011-09-04_FCB_JUVENIL_B_-_UD_CORNELLA_004.jpgEls nois de García Pimienta rebien el Cornellà, un dels rivals que menys facilitats dóna als equips inferiors del Barça. Tot i això el Juvenil B ha arrencat fort amb un gol de Moussima que als 10 minuts del matx aprofitava una bona centrada d’Ebwelle.

Els visitants no han perdut l’ordre i han pogut empatar en una de les poques aproximacions a l’àrea blaugrana amb un gran xut d’Adri al minut 33.

El domini blaugrana ha tingut el seu premi a 2 minuts per el final amb una gran passada de Joel que no ha desaprofitat Sandro Ramírez.

Lliçó de futbol del Juvenil A

L’equip d’Òscar García no ha tingut cap dificultat per mostrar tot el seu potencial al camp de l’Osca, un equip que no ha pogut en cap moment controlar els atacs blaugranes.

Jean Marie Dongou ha estat el gran obrellaunes del partit. El camerunés ha marcat els tres primers gols del matx als minuts 13, 18 i 25. Babunski just abans del descans ha signat el 0-4.

La segona meitat, plàcida per els blaugranes ha tornat a servir per gaudir del sensacional Juvenil A blaugrana. Àlex Moreno i Cristian Herrera (2) han establert el definitiu 0-7.