Vicki lidera el primer triomf (3-1)

Futbol Femení

04.09.2011 14:17

L’equip de Xavi LLorens guanya amb comoditat en el seu debut de Lliga davant el Collerenc. Vicki amb dos gols ha estat la jugadora més resolutiva del matx.

Vicki ha marcat dos gols al debut blaugrana a la Superlliga. Foto: Àlex Caparrós/FCB

La fitxa del partit
FCBARCELONA 3
COLLERENC 1

FC Barcelona
: Eli, Kenti, Meli, Ani, Lau, Marta, Olga, Míriam, Sònia, Vicki, Alba.

Collerenc: Andrea, Laurita, Anita, Rosita, Mª Antonia, Laura G., Tania, Marga, Raquel, Mariona, Cloe.

Gols: 1-0 Vicki, min 16, 1-1 Tania, min 26, 2-1 Olga, min 57 i 3-1 Vicki, min 70

Àrbitre: Jorge Pertegal Méndez

El Femení A ha disputat aquest diumenge al matí a la Ciutat Esportiva el seu primer partit de Lliga contra el Collerenc. Les noies del Barça, que començaven la temporada amb quatre noves incorporacions a l’equip titular (Kenti, Alba, Sònia i Míriam), han resolt un partit que no s’ha sentenciat fins ben bé a la meitat de la segona part, amb un marcador de 3-1.

Una primera part travada

El partit ha estat bastant igualat durant la primera meitat. Victòria Lozano, ‘Vicki’, ha obert la llauna en el minut 16 després d’una centrada per la banda. Però, tot i l’àmplia possessió de la pilota de les blaugranes, Tania, del Collerenc, ha sabut aprofitar l’única ocasió que l’equip balear ha tingut en el primer temps per posar el 1-1 en el marcador.

Possessió blaugrana

En el segon temps, les de Llorens han tret pit creant un constant perill a la porteria d’Andrea, cosa que ha donat fruit, ja que, quan no havien passat ni deu minuts de l’inici del segon període, Olga, en una rematada, ha ampliat el resultat i ha posat el 2-1. Minuts més tard, una nova ocasió de Vicki des de fora l’àrea ha sentenciat el partit i ha donat els tres primers punts a la Lliga.