El Barça, a la final de la Copa Catalunya (2-1)

Futbol Femení

27.08.2011 18:47

Les blaugranes han derrotat l’Estartit (2-1) i demà disputaran la final de la Copa Catalunya contra l’Espanyol.

El Barça s’ha imposat a l’Estartit en les semifinals de la Copa Catalunya per 2-1, amb gols de Montse Torné i de Sònia Bermúdez. Les blaugranes s’han trobat un Estartit molt ben col·locat i no s’han pogut avançar al marcador fins al segon temps. Al minut 69, Torné obria la llauna i just quatre minuts més tard, Bermúdez aconseguia la segona diana del Barça. L’Estartit ha fet el gol de l’honor i a reduït distàncies, però el marcador ja no s’ha mogut del definitiu 2-1.

El Barça i l’Espanyol disputaran la final de la Copa Catalunya demà, a partir de les 12h del migdia, a la Ciutat Esportiva del club blanc-i-blau.