El Juvenil A, campió del Torneig PSV

F. Formatiu

07.08.2011 19:17

Els nois d’Òscar Garcia s’han proclamat campions del torneig aquest diumenge a la tarda, després de derrotar per 0-1 el PSV, l’amfitrió, amb un gol d’Àlex Moreno.

Set de gols

Fins a set blaugranes han vist la porteria al llarg del torneig. Bakoyock, Patricio Gabarrón, Àlex Moreno, Babunski, Miguel Ángel Sainz, Sandro Ramírez han marcat un gol cadascun, mentre que Ernesto Cornejo ha aconseguit tres dianes i ha estat proclamat el millor davanter de la competició.

El Juvenil A del Barça és el vigent campió del Torneig PSV. L’equip, que va començar a competir  divendres a la tarda, s’ha imposat al PSV després de disputar cinc enfrontaments en els últims tres dies.

Rivals de nivell

A banda del FC Barcelona, set equips més d’arreu d’Europa han participat al torneig. Es tracta del PSV, l’Ajax, l’Sparta de Rotterdam i el Twente, d’Holanda, el Sunderland anglès, l’Anderletch de Bèlgica i també el Borussia alemany. IMG_2710.jpg

Inici amb bon peu

Els catalans van començar amb bon peu la competició. El primer rival del FC Barcelona va ser l’Sparta de Rotterdam, que va veure com els blaugranes s’enduien la victòria amb un contundent 0-3.

L’endemà al matí, els d’Òscar Garcia van empatar a un amb l’Anderlecht. Tot i que els belgues van avançar-se en el primer temps, a la represa Miguel Ángel Sainz, fitxatge d’aquest estiu provinent del Racing de Santander, va aconseguir el gol de l’empat.

Ensopegada amb l’amfitrió

El partit s’acabava a les 13.30 i ja a les 15 hores els blaugranes començaven un altre enfrontament. Aquest cop va ser contra el PSV, en el preludi del que seria la final del torneig. Els holandesos van començar amb molt més força i als tres minuts de joc ja marcaven el primer dels sis gols que es veurien en el partit. Amb el 0-4 en contra, Bakoyock va fer el gol de l’honor per als blaugranes. Al final del partit, amb un 1-5 al marcador, el Juvenil A passava a les semifinals com a segon de grup. IMG_2659.jpg

Campió amb contundència

Aquest matí, els nois d’Òscar Garcia han disputat les semifinals amb el Borussia, al qual han guanyat per 3-1 amb gols de Babunski, Ernesto Cornejo i Sandro Ramírez, que tot just l’any passat era a les files del Cadet A.

Amb la victòria del PSV sobre l’Ajax per 0-2, a la final han tornat a coincidir PSV i Barça. En aquest enfrontament, el gol de la victòria ha arribat tot just en el primer temps del partit, obra d’Àlex Moreno, nou jugador blaugrana que ha arribat del Vilafranca. A la represa, els catalans han pogut fer la segona diana de l’enfrontament, però el porter Joshua Brenet ho ha impedit i el partit ha acabat amb el 0-1 definitiu.