Tanquen l’any amb victòria (2-0)

Juvenil A

18.12.2010 18:01

Aida Soriano

El Juvenil A del Barça ha guanyat el Lleida en el darrer partit del 2010 i ha tornat al camí del triomf després de dos empats consecutius. Javi Espinosa de penal i Gustavo han estat els golejadors blaugrana, imbatuts a la Divisió d’Honor.

Després de dues jornades puntuant d’un en un, els nois d’Òscar Garcia i Quique Álvarez han tornat a sumar de tres en tres. Ho han fet en la visita del Lleida a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes han treballat molt davant un rival que ha aplegat molts jugadors a camp propi i que no ha deixat espais per combinar als locals.

Pressió lleidatana

2010-10-23_FCB_JUVENIL_A_-_SD_HUESCA_002.jpgEl bon inici del Juvenil A, en el qual Gerard Deulofeu ha estat protagonista en avisar el Lleida amb un xut des del vèrtex esquerre de l’àrea que ha sortit fregant el travesser, s’ha vist frenat per un Lleida que ha pressionat la sortida de pilota i no ha permès continuïtat al joc del Barça.

Aproximacions locals

Però, de mica en mica, els blaugranes han començat a combinar i a trenar jugades aprofitant els pocs espais que deixava el rival. Així, Deulofeu ho ha provat amb un xut buscant el pal del porter després d’una recuperació de pilota d’Espinosa (min 34). I poc després, el mateix davanter ha estat a punt de protagonitzar un u contra u amb el porter visitant en rebre una passada picada d’Espinosa, però Deulofeu ha relliscat en trepitjar l’àrea.

Espinosa obre la llauna

2010-10-23_FCB_JUVENIL_A_-_SD_HUESCA_012.jpgEn la represa, el xut inicial del Lleida ha estat contrarestat amb una passada de la mort de Deulofeu que Etock, que ha sortit en la segona part, no ha encertat a rematar. Finalment, en el minut 54, la insistència blaugrana ha tingut la seva recompensa quan Javi Espinosa ha estat objecte de penal. El mateix jugador de Talavera de la Reina s’ha encarregat de transformar-lo en l’1-0 amb un xut ajustadíssim al pal.

Gustavo sentencia

I set minuts després, Gustavo Ledes ha signat el 2-0 també amb una rematada al pal esquerre del porter en rebre una passada de Rafa Alcánatara, que d’esquena a porteria li ha servit la pilota al seu company perquè afusellés des de la frontal. Fins al final, el Juvenil A ha pogut ampliar el seu avantatge, però ni Deulofeu, en primera instància, ni Rafa, després d’una jugada en velocitat d’Edu Campabadal, ni Gael Etock, ni Espinosa, ni Mauro Icardi, que ha sortit en el minut 89, no han pogut transformar en gol les ocasions de les quals han gaudit.

Continuen imbatuts

El Lleida, per la seva banda, gairebé no ha inquietat el porter del Barça, Carlos Castarnado, que només ha hagut d’intervenir en un parell d’accions puntuals. Amb el triomf davant l’equip de la Terra Ferma, el Juvenil A del Barça aconsegueix mantenir-se al capdavant de la classificació de la Divisió d’Honor amb 31 punts i tanca l’any 2010 amb victòria i imbatut després de 17 jornades de Lliga. La propera cita dels blaugranes serà al gener, novament a casa contra la Gramenet.
Javi Espinosa, autor del primer gol del Juvenil A del Barça contra el Lleida. Fotos: arxiu FCB.