Aida Soriano / Jaume Marcet

El futbol formatiu del Barça ha patit dues derrotes inesperades aquest cap de setmana: la del Juvenil B i la del Cadet A. I és que ambdós equips són líders de les seves respectives competicions i estaven invictes fins el moment a la Lliga.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
CE L’Hospitalet B, 0 – FCB B, 2 (partit ajornat J8)
2010-09-12_JUVENIL_B_15.JPGEn el partit ajornat de la vuitena jornada, els nois de Sergi Barjuan i Marc Guitart van imposar-se a l’Hospitalet en un matx on els blaugranes no van obrir la llauna fins ben entrada la segona meitat. Contra un rival que es va tancar molt al darrere, el Juvenil B va haver de ser pacient i fer bona la seva circulació de pilota per generar els espais corresponents en la defensa de l’Hospitalet. Els gols de Bacary i de Pol Roigé van fer possible la victòria final per 0-2. Un triomf més que servirà als blaugranes per disputar diumenge el derbi català contra l’Espanyol amb la màxima confiança possible.

RCD Espanyol, 3 – FCB B, 2
Primera derrota de la temporada del Juvenil B del Barça. Tot i que els blaugranes es van avançar al marcador per mediació de Nando Quesada i que l’Espanyol es va quedar amb deu jugadors per expulsió al final de la primera part, els blanc-i-blaus van capgirar la situació i van acabar guanyant. Dos gols de Rufo, el millor del partit, van permetre els locals posar-se per davant al marcador (2-1), Cristian Herrera va signar l’empat a dos i va tornar a igualar el matx, però un penal a favor de l’Espanyol transformat per Albarrán va donar els tres punts a un rival que va propiciar que durant el derbi els blaugranes no es trobessin còmodes i mai tinguessin el control.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
UE Vilassar Mar, 3 – FCB A, 2
Els nois de Javier García Pimienta i Ramon Ros van perdre la imbatibilitat al camp del Vilassar de Mar. Sandro Ramírez i Héctor Bellerín van obrir la llauna a favor del Barça (0-2) i els blaugranes van controlar el partit, però la confiança dels visitants va donar lloc a la remuntada dels locals, que van retallar diferències gràcies a un penal (1-2) i a una diana fruit d’una errada defensiva. Quan semblava que el partit arribava a la seva fi amb empat, una contra dels maresmencs va suposar el 3-2 i la derrota del Cadet A blaugrana.

LLIGA PREFERENT CADET
FCB B, 3 – CF Cubelles A, 2
Els jugadors de Fran Artiga es van imposar al Cubelles, però van patir en els minuts finals quan el rival va retallar diferències amb el seu segon gol (3-2). Lionel Enguene, James Efmorfidis i Toni Sanabria van signar les tres dianes dels blaugranes signant el triomf final.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
FCB A, 9 – C. Gimnàstic Manresa, 0
Golejada de l’equip dirigit per Fran Sánchez i Xavier Franquesa que no van donar opcions al rival. Els quatre gols d’Alexis Meva sumats als d’Ayoub, Sergi Canós, Paik i als dos de Rafa Mir van fer possible un gran triomf del Barça.

UE Vilassar Mar A, 0 – FCB B, 1
DSC06743a.jpgEl conjunt entrenat per Denis Silva va guanyar gràcies a un gol de Carles Aleñá. Però com a conseqüència de les ocasions no convertides, els blaugranes van patir en el darrer tram del matx.

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
CF Damm B, 0 – FCB A, 10
Una gran arrencada contra la Damm B va fer possible que al descans els nois d’Andrés Carrasco i Sergi Milà ja haguessin sentenciat el partit (0-7). I tres gols més en els dos darrers quarts, on el ritme blaugrana va baixar, van donar el resultat final de 0-10. Les deu dianes de l’Aleví A del Barça van anar a càrrec de Juan Fernández (3), Juan Cruz Agüero, Oriol Busquets (3), Guillem Jaime i Juli Berenguer (2).

RCD Espanyol, 3 – FCB B, 3 (partit avançat J11)
En el partit avançat de l’onzena jornada de Lliga, els nois de Xavier Bravo i Rafael Rodríguez van empatar al camp de l’Espanyol. El partit va començar amb una gran intensitat per part dels dos equips que va provocar que al gol inicial del Barça (0-1, min 1), els blanc-i-blaus responguessin immediatament amb l’empat (1-1, min 2). La igualtat del derbi va ser màxima i podria haver caigut per a qualsevol de les dues bandes. I és que a deu minuts per al final, l’Aleví B perdia per 3-1. Però en qüestió de cinc minuts, i gràcies a la bona feina feta, el Barça va sobreposar-se i va empatar el partit. Un empat que permet els blaugranes seguir segons a la classificació a dos punts del líder, l’Espanyol. Els golejadors de l’Aleví B van ser Pol Muniesa, Lluís Mangas i Joan Castells.

SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB C, 1 – UD Cornellà, 0
Victòria per la mínima de l’equip de Jordi Font. Els blaugranes van vèncer gràcies al gol de Mamadou Touré Diawara en el tercer quart del matx i a la bona actuació del porter de l’Aleví C del Barça Adrià Rojas.

FCB D, 4 – CF Igualada A, 1
Els nois d’Àlex Gómez i Alexis Pintó van guanyar un Igualada que tot i començar per darrere al marcador gràcies al gol de Carles Portas (min 4), va empatar el partit tres minuts després (1-1). Abans del final del primer temps, però, Albert Portas va tornar a avançar el Barça al marcador (2-1) i ja en el segon quart i en el quart període, Labinot Kabashi i Dani Molina van certificar el triomf de l’Aleví D blaugrana.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB A, 7 – CF Vilanova Geltrú, 2
2010-09-26_BENJAMIN_A_12.JPGEls jugadors entrenats per Marc Serra i David Sánchez van guanyar el Vilanova i la Geltrú en un bon partit dels blaugranes, que va ser en el segon i tercer període quan millor van combinar i més ocasions van crear. Roger Vegas, Iván Bravo, Adrià Altimira amb un hat-trick, Èric Garcia i Guille Amor van ser els golejadors del Barça.

C. Natació Terrassa A, 0 – FCB B, 3
L’equip dirigit per Marcel Sans va controlar el joc d’un partit on van gaudir de forces ocasions en atac, sobretot en el tercer quart. Els gols de Mika Mármol, en aprofitar el refús d’un xut de Dani Morillas, i els dos de Nil Garrido –el primer després d’un xut de Mika i el segon gràcies a una jugada combinada i una passada de Jose David Álvarez- van rubricar el triomf dels blaugranes.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB C, 3 – UD Cornellà B, 2
El conjunt de Jordi Puig i Albert Puig va vèncer en un partit on va portar la iniciativa i al que va sortir molt concentrat. Tot i així, algunes errades puntuals van permetre el rival empatar en primera instància (1-1) i en segona, posar emoció fins el final al matx. Jordi Escobar, Erik Castillo i Mamadou Touré Touré van ser els autors de les dianes del Benjamí C.

TERCERA DIVISIÓ BENJAMÍ
Pª Barc.Collblanc Sants, 3 – FCB A, 0
L’equip de Cristian Catena i Òscar Hernández va perdre per 3-0. Durant el primer quart, dos gols en contra van desfer la igualtat regnant damunt el terreny de joc. I en el tercer període, va arribar el 3-0 amb el que va acabar un partit on els blaugranes van tenir la possessió, però en què van patir els contracops del rival.
Un instant del partit entre el Vilassar de Mar A i l'Infantil B del Barça. Fotos: arxiu FCB/Severino Fernández Sainz.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

Futbol femení
LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCB B, 5 – Pª Blanc-i-blava La Roca, 0
Amplia victòria de les noies de Joaquim Querol abans de disputar el derbi contra l’Espanyol la propera jornada. Les blaugranes es van avançar als deus minuts d’una primera part on el joc del Barça va ser imprecís tot i dominar. Ja en una millor segona meitat per part del Barça, el Femení B va sentenciar i va sumar els tres punts. Sara Hernández (2), Carla Gómez amb un xut de falta per tota l’escaire, Sheila Samit i Blanca Coscolín van ser les realitzadores locals.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENINA
FCB C, 1 – UE L’Estartit, 0
Les noies de Carlos Tregón van vèncer un rival molt dur com és l’Estartit. En un dels millors partits protagonitzats per les blaugranes en Lliga, les locals van dominar, van tenir la possessió, van superar la defensa rival amb un gol de Carmina Veas i van aconseguir la victòria.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
CD Sant Gabriel, 0 – FCB D, 6
L’equip dirigit per Jordi Ventura va guanyar el Sant Gabriel, empatat amb el Barça al capdavant de la classificació, gràcies a la paciència i a com van mimar la pilota les blaugranes. El domini total i el partit tan complet del Femení Infantil-Aleví damunt la gespa el van traduir al marcador amb gols Marina Gama (4), Sofía Luque i Pilar Garrote. En la propera jornada, les blaugranes s’enfrontaran novament a un rival directe, el Santboià.