Triomf de líder (6-0)

Juvenil A

05.12.2010 15:38

Jaume Marcet / Aida Soriano

El Juvenil A del Barça ha guanyat el San Francisco en un partit en el qual els blaugranes, primers a la Divisió d’Honor, han aconseguit trencar el mur defensiu dels balears i imposar el seu estil de joc.

Un molt bon inici de partit ha permès el Barça obrir la llauna ben aviat contra el San Francisco. Ha estat en el minut 13, quan Rafa Alcántara ha convertit un esplèndid llançament de falta en l’1-0. I és que els balears, que han pogut arribar a Barcelona sense problemes després de tot l’enrenou de dissabte ocasionat pel tancament de l’espai aeri, s’han tancat al darrere, han fet una primera part de molt desgast i no han deixat gairebé espais als blaugranes.

Recompensa a la paciència

Tot i la incomoditat que ha provocat el conjunt mallorquí als d’Òscar Garcia, el Juvenil A no s’ha rendit, ha dominat, ha estat pacient i, en la segona meitat, ha trobat el camí de la porteria del San Francisco fent un molt bon joc. Als pocs minuts de la represa, Mauro Icardi ha rematat una centrada des de l’esquerra d’Armand Ella al fons de la porteria visitant (2-0, min 52). I amb aquest gol encaixat, el rival ha hagut d’obrir el seu mur defensiu per provar de retallar diferències.

Atac i gol blaugrana

Aquesta circumstància l’ha aprofitat el Juvenil A del Barça per marcar cada deu minuts. Rafa, en jugada personal, ha signat el 3-0 (min 62). Mauro ha definit amb un xut creuat una jugada col·lectiva entre Cristian Ceballos i Gerard Deulofeu (4-0, min 73). I en quinze minuts, Etock ha tancat la golejada (6-0) amb dos gols més, el primer després d’una bona acció de Ceballos.

Líders al final de la primera volta

Amb el triomf aconseguit aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el San Francisco, els d’Òscar Garcia continuen una jornada més al capdavant de la classificació de la Divisió d’Honor Juvenil amb 36 punts fruit d’onze victòries i tres empats, amb 46 gols a favor i només 13 en contra. El proper dimecres, 8 de desembre, a partir de les 16 hores, els blaugranes tancaran al camp del Cornellà la primera volta de la competició i facin el que facin ho faran com a líders de la Lliga.
Rafa Alcántara, l'autor de dos dels sis gols del Juvenil A contra el San Francisco. Foto: axiu FCB.
LA FITXA
Juvenil A, 6
San Francisco, 0

FCB Juvenil A:
Carlos, Edu, Sergi Gómez, Rosell, Ayala, Gustavo, Deulofeu (Ceballos, min 64), Espinosa (Masó, min 75), Mauro, Rafa (Etock, min 75), Ella.

CD San Francisco: Dustin, Cristian, Miquel, Vernop, Álvaro, Planiol, Ortega, Roberto, Barnat, Sebas, Iñaki. També han jugat: Dalmau, Edu, Tolo i Chesco.

Gols: 1-0, Rafa, min 13; 2-0, Mauro, min 52; 3-0, Rafa, min 62; 4-0, Mauro, min 73; 5-0, Etock, min 83 i 6-0, Etock, min 87.

Àrbitre: Jorge Pertegal.