Aida Soriano / Jaume Marcet

El planter blaugrana no abaixa el ritme i aquest cap de setmana ha fregat el ple absolut de triomfs en una jornada marcada pel triomf del Femení Juvenil-Cadet contra l’Espanyol.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FCB B, 2 – CE Europa A, 0
2010-09-19_FCB_JUVENIL_B_-_DAMM_006.jpgL’equip entrenat per Sergi Barjuan i Marc Guitart va vèncer l’Europa amb gols de Nando (min 21) i Mamadou Sylla (min 86). Malgrat que als blaugranes els va costar sentenciar el partit i que van jugar més de vint minuts de la segona part amb deu homes per l’expulsió de Patri, el triomf no es va escapar. Cal destacar l’actuació del porter del Cadet A Pol Ballesté, que va actuar amb el Juvenil B, realitzant bones intervencions al tram final del matx quan el rival va buscar el gol amb més insistència.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FCB A, 5 – Gimnàstic de Tarragona, 0
Una jornada més, els nois de Javier García Pimienta i Ramon Ros van golejar. En aquesta ocasió va ser contra un Nàstic de Tarragona que, tot i que al descans només perdia per 1-0, com a conseqüència del gol de Mamadou Tounkara (min 33), en la segona part no va poder aturar els blaugranes. I és que als 35 segons del segon temps, Ebwelle va signar el 2-0. Jon Toral, Sandro Ramírez i Iu Ranera van signar la resta de dianes del Cadet A.

LLIGA PREFERENT CADET
Vilanova Geltrú CF, 1 – FCB B, 3
El conjunt de Fran Artiga va dominar totalment el matx contra el Vilanova i la Geltrú, però va haver de veure com el rival s’avançava al marcador en l’única vegada que els locals passaven de migcamp. Però en el segon temps, gràcies en bona part a la intensitat amb què van jugar els blaugranes, el Cadet B va capgirar el marcador amb gols de Sergio Buenacasa i Lionel Enguene (2) i va certificar el triomf.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
CE Manresa, 0 – FCB A, 4
El fred que feia al Nou Congost de Manresa diumenge a la tarda no va impedir que l’Infantil A del Barça guanyés el conjunt local per golejada. Sergi Canós va obrir la llauna a favor de l’equip entrenat per Fran Sánchez i Xavier Franquesa, i malgrat que el Manresa estava tancat al seu camp i buscava sorprendre els visitants amb pilotes llargues, la seriositat del Barça en totes les facetes del joc va fer possible que el rival no marqués i que després del descans, Sergi Canós novament, Josimar Quintero i Xavi Liebanas posessin el definitiu 0-4 al marcador.

FCB B, 0 – CD Sant Gabriel A, 1
DSC06519aSeverino_Fernxndez_Sainz.jpgEn un partit en què el rival va tractar de tu a tu el conjunt dirigit per Denis Silva, el Barça no va ser capaç de perforar la porteria rival i va perdre. Al tercer quart, els blaugranes es van quedar amb un home menys per l’expulsió del porter Albert Batalla i la seva posició la va ocupar el defensa Jordi Mola fins al final del període. Així, amb un jugador menys durant el darrer quart i quan gairebé s’estava a punt d’arribar al final del matx, Roger Estivill va signar el 0-1 a favor del Sant Gabriel i l’Infantil B ja no va tenir temps per a la reacció.

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB A, 5 – Gimnàstic de Manresa, 1
Tot i que el rival de l’equip entrenat per Andrés Carrasco i Sergi Milà era de la part baixa de la classificació, el Gimnàstic de Manresa va pressionar molt bé les línies blaugrana i va dificultar força el joc de l’Aleví A. Però al descans, el Barça va marxar per davant al marcador (3-0) gràcies a un gol en pròpia porta del rival i dues dianes de Camara. A la represa, Roger va retallar distàncies marcant el 3-1, però Roman Tugarinov de penal i Martí Vilà amb una vaselina van signar el definitiu 5-1 a favor de l’Aleví A blaugrana.

FCB B, 2 – CE L’Hospitalet A, 0
Els nois de Xavier Bravo i Rafael Rodríguez van vèncer l’Hospitalet. Èric Mas (min 6) des del punt de penal durant el primer quart del matx i Joan Castells (min 5) durant el segon període van fer possible amb els seus gols el triomf per 2-0 del Barça.

SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
UE Sant Andreu, 4 – FCB C, 7
El conjunt dirigit per Jordi Font va guanyar el Sant Andreu per 4-7. Els blaugranes van realitzar un bon partit, molt complet, i tot i que els dos primers quarts van ser força igualats i amb ocasions per a ambdós equips, el domini va ser del Barça. Després del descans, els blaugranes, que havien marxat al descans 1 a 1, van traduir el seu domini sobre el rival amb gols fins a arribar al 2-5. I ja en un darrer període més equilibrat dues dianes més dels locals i dues més dels visitants van donar el definitiu 4-7. Els golejadors del Barça van ser Arnau Comas, Sergio Gómez (3), Mamadou Touré Diawara (2) i Oriol Solina.

UE Castelldefels A, 3 – FCB D, 6
L’equip entrenat per Àlex Gómez i Alexis Pintó va començar perdent un matx que posteriorment remuntaria i finalment guanyaria. I és que als blaugranes els va costar entrar en el partit, però un cop superats els nervis, l’Aleví D va realitzar un joc molt seriós que va possibilitar el triomf final per 3-6 contra el Castelldefels. Dani Molina, Albert Portas (3), Labinot Kabashi i Víctor de Joaquín van ser els anotadors del Barça.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
CE Vila Olímpica, 2 – FCB A, 3
2010-09-26_BENJAMIN_A_09.JPGEls nois de Marc Serra i David Sánchez van guanyar un rival que va ser capaç d’empatar un partit que perdia per 0-2. I és que als 20 segons, el Benjamí A es va avançar al marcador fruit de la concentració amb què va saltar al terreny de joc i de la manera com va superar la pressió dels locals. Però els blaugranes no van saber administrar una renda de 0-2 i en una sèrie de jugades desafortunades el rival va empatar. Finalment, però, el Barça es va saber sobreposar i va vèncer. Els gols del Benjamí A els van signar Guille Amor (2) i Nil Fabregó.

FCB B, 4 – Gimnàstic de Manresa A, 0
L’equip entrenat per Marcel Sans es va imposar a un molt potent Gimnàstic de Manresa. El domini blaugrana dels primers períodes del partit no va ser suficient per marxar al descans per davant al marcador. Però en la represa i gràcies al treball col·lectiu, els gols van anar arribant i el triomf per 4-0 es va convertir en una realitat. Ismael El Youssfi amb un xut des de la frontal, Julián Mahicas a passada de José David Álvarez, i Julián Mahicas novament i Joan Capdevila, aquests dos últims en aprofitar els refusos del porter rival en xutar l’altre, van ser els autors de les dianes del Benjamí B.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB C, 7 – CF Pallejà B, 0
Triomf balsàmic dels nois de Jordi Puig i Albert Puig després de diverses jornades sense conèixer el sabor del triomf. El control i la possessió inicial, però la falta de definició de cara a porteria durant els dos primers quarts, va deixar pas a la tranquil·litat quan en la represa els blaugranes van marcar per dues vegades en menys de dos minuts. Així, amb un 2-0 a favor i un Pallejà que va abaixar els braços, els gols van anar arribant. Mamadou Touré Touré, Albert Garrido (2), Èric Iglesias, Javi Garrido, Jordi Escobar i Erik Castillo van ser els autors dels gols blaugrana.

TERCERA DIVISIÓ BENJAMÍ
S.F.Al. Escola F.Guinardó B, 2 – FCB A, 5
El conjunt de Cristian Catena i Òscar Hernández va superar l’Escola Guinardó després de remuntar un 2-1 al descans. I és que els nervis van jugar una mala passada als més petits del planter blaugrana, que malgrat fer un bon joc col·lectiu, van errar moltes ocasions en atac i van estavellar tres pilotes al pal. Però la bona actitud blaugrana davant la situació, un 2-1 desfavorable, va fer possible la remuntada del Prebenjamí del Barça amb gols de Sicu (2), Xavi Simons (2) i Nadir fins a arribar al 2-5 final. Un triomf que haurà de servir als blaugranes per afrontar amb confiança el matx contra el líder, la Penya Barcelonista Collblanc, en la propera jornada.
Les jugadores del Femení Infantil-Aleví, autores de la golejada més gran del cap de setmana del planter del Barça. Fotos: arxiu FCB/Severino Fernández Sainz.
Futbol femení
LLIGA NACIONAL FEMENINA
UE Sant Andreu A, 2 – FCB B, 2
Empat de les noies de Joaquim Querol contra el Sant Andreu. Després d’una primera part fluixa en què les blaugranes van marxar per darrere en el marcador (2-1), el Femení B va reaccionar i els gols de Noemí Pino i Blanca Coscolín van igualar les forces (2-2). Tot i que semblava que el Barça podria treure alguna cosa més que un empat en el tram final del partit, el marcador no es va moure més i el repartiment de punts es va fer efectiu al xiulet final de l’àrbitre.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENINA
FCB C, 2 – RCD Espanyol, 0
Victòria de l’equip de Carlos Tregón en el derbi català contra l’Espanyol, tot i haver de jugar els últims minuts amb una jugadora menys per l’expulsió de Judith Mas. El partit va ser disputadíssim i al descans el marcador encara era de 0-0. Però dos gols de Carola García a la represa van fer possible el triomf. Un triomf molt valuós en una categoria molt competitiva i dura en què les rivals tenen un físic per edat superior al de les blaugranes. El triomf arriba just abans que el Femení Juvenil-Cadet s’enfronti la propera setmana a l’Estartit, un rival de la part alta de la taula i que serà una prova de foc per al Barça.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
CF Vilanova Geltrú, 1 – FCB D, 12
Contra el Vilanova i la Geltrú, el conjunt dirigit per Jordi Ventura va encaixar el primer gol del curs després de set jornades de Lliga. Tot i així, el partit se’l va emportar un Barça que va començar marcant, però que va veure les orelles al llop quan el rival va anotar l’1-2. A partir d’aquí, les blaugranes van posar la directa i no es van aturar fins a arribar a l’1-12 final, fent un molt bon joc, dels millors minuts de la temporada fins ara, en un camp molt estret i sense espais. Alba Franco (3), Anna Artigas (3), Carla Armengol (3), Pilar Garrote, Marina Gama i Laia Castilla van ser les autores de la nova golejada del Femení Infantil-Aleví.