Virtualment classificades (2-0)

Femení A

28.11.2010 14:26

El Femení A del Barça s’ha refet de la derrota patida en la darrera jornada contra l’Espanyol, ha vençut el Llevant amb gols de Noemí i Olga i té a tocar l’accés a la següent fase de la Superlliga.

Davant el quart classificat, el Llevant, les noies de Xavi Llorens han dominat i han guanyat per 2 a 0. En una primera meitat en la qual han controlat el partit, el rival ha mirat de jugar-li a la contra, però la defensa blaugrana, molt ben plantada damunt del terreny de joc, no ha fet concessions. Tot i que en el primer temps no hi ha hagut gols, el Femení A del Barça no s'ha deseperat i ha buscat la porteria contrària amb paciència.

S’imposen sense problemes

Ja en la segona meitat, les blaugranes han arribat amb més claredat a l’àrea rival i s’han sentit molt més còmodes en atac, tot i que han errat algunes de les ocasions de gol que han tingut. En el minut 50 de partit, Noemí ha transformat un penal en l’1-0 després d’unes mans d’una jugadora rival dins l’àrea. I vint minuts després, Olga ha sentenciat amb el 2-0. Per la seva banda, el Llevant només ha inquietat amb una pilota penjada, però sense conseqüències. Quan quedaven cinc minuts per al final, Vicky ha estat expulsada per una falta comesa en arribar tard a una acció i el Barça s’ha quedat amb deu jugadores; tot i això, el novè triomf de la temporada no s’ha escapat.

Molt a prop de la següent fase

Amb els tres punts aconseguits contra el Llevant, les blaugranes continuen segones a un punt del líder, l’Espanyol. I si després de la propera jornada mantenen la mateixa diferència (4 punts) amb el tercer classificat, el Sant Gabriel, aconseguiran un bitllet per a la propera fase de la Superlliga femenina, la de la lluita pel títol, a falta d’una jornada per al final de la primera fase.