El Femení no pot amb l’Espanyol (3-1)

Femení A

21.11.2010 14:06

Les noies de Xavi Llorens han perdut el derbi contra el conjunt blanc-i-blau en un matx on no han trobat la manera d’imposar-se al rival.

Era un partit clau per aconseguir la classificació per a la següent fase del campionat, però el Femení A no ha pogut guanyar en el derbi català contra l’Espanyol. Vero, amb un hat-trick, ha deixat el Barça sense puntuar, a tres punts de les blanc-i-blaves a la classificació de la Superlliga femenina i amb el gol average en contra.

2010-10-03_BARxA_FEMENI_-_ESPANYOL-19.JPGAls deu minuts de joc, les locals han obert la llauna. Vero ha marcat l’1-0 i, fins al final de la primera part, les blaugranes han patit les accions en atac de l’Espanyol. En la represa, Elba Unzué ha tingut l’empat a les seves botes, però ha perdonat. Vero, però, ha ampliat diferències amb el Barça en el minut 76. Les noies de Xavi Llorens han intentat retallar distàncies amb l’Espanyol, però el 2-1 ha arribat massa tard, quan gairebé es complia el temps reglamentari, obra de Carol, i només hi ha hagut temps perquè les locals sentenciessin el matx, novament amb una diana de Vero.

El Llevant, proper rival

Amb la derrota contra l’Espanyol, les noies de Xavi Llorens són segones a la classificació amb 25 punts, a tres de les blanc-i-blaves que en tenen 28. En la propera jornada, la dotzena de la Superlliga, les blaugranes mirarn de certificar el seu pas a la següent fase del campionat contra un rival directe com és el Llevant. El matx es jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a les 12 h del migdia de diumenge.
LA FITXA
Espanyol, 3
Femení A, 1

RCD Espanyol:
Mariajo, Torrejón (Lara, min 86), Willy (Alba, min 86), Vilanova (Kenty, min 81), Vane Gimbert, Monforte, Meseguer, Alexia (Mérida, min 74), Erika, Vero, Pereira.

FCB Femení A: Ràfols, Laura, Romero, Ani (Ana, min 63), Rocío, Tomé, Elba (Corredera, min 63), Vicky, Olga, Noemí, Melanie (Carol, min 63).

Gols: 1-0, Vero, min 10; 2-0, Vero, min 76; 2-1, Carol, min 89 i 3-1, Vero, min 92.

Àrbitre: Daniel Gracia.