Triomf de mèrit a Mallorca (1-4)

Juvenil A

14.11.2010 14:42

El Juvenil A del Barça ha guanyat el conjunt balear gràcies al bon partit que ha fet en un camp on només havia puntuat la Damm. Rafa Alcántara (2) i Gerard Deulofeu (2) han estat els golejadors blaugrana.

Contra un Mallorca que en els darrers quatre partits de Lliga havia marcat una mitjana de tres gols per matx, els d’Òscar Garcia han fet una primera part molt bona i als cinc minuts ja s’havien avançat en el marcador (0-1). Els blaugranes han robat una pilota gràcies a la pressió exercida en totes les línies balears i Rafa Alcántara ha obert la llauna. Només cinc minuts més tard, el mateix protagonista ha signat el 0-2. I com si d’un cicló es tractés, Gerard Deulofeu ha pujat el 0-3 en el marcador instants després, ja que ha culminat una bona jugada de Rafa per la dreta.

No donen opcions al rival

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Però en la represa, la dinàmica no ha canviat i el domini del Juvenil A, que ha generat ocasions per guanyar per una golejada més àmplia, s’ha tornat a plasmar en el marcador en forma d’una nova diana. Edu Campabadal ha pujat per la banda dreta fins arribar a l’alçada de l’àrea rival, on ha fet una passada de la mort a Deulofeu en la qual el davanter gironí només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la porteria del Mallorca (0-4). Quan quedaven dotze minuts per al final, Nico ha marcat el gol de l’honor dels locals.

Lluitant pel lideratge

Els tres punts aconseguits al camp del Mallorca –quart classificat per darrere del Barça, tercer–, on només havia puntuat la Damm, permeten que el Juvenil A segueixi ocupant la tercera posició de la Divisió d’Honor amb 27 punts i que segueixi molt a prop del segon i primer classificat, la Damm i l’Espanyol, respectivament. En les dues properes jornades de Lliga els d’Òscar Garcia s’enfrontaran precisament als seus rivals més directes: la Damm (a casa, el 21 de novembre) i l’Espanyol (fora, el 27 o 28 de novembre).
Edu Campabadal, l'autor de la passada del quart gol del Barça al camp del Mallorca. Foto: RCD Mallorca.
LA FITXA
Mallorca, 1
Juvenil A, 4

RCD Mallorca:
Octavi, Company, Gabri, Àlex Díaz (min 46, Miquel Ángel), Pablo, Nico, Gallard (min 64, Rubén), Víctor, Guy (min 74, Plomer), Campoy (min 64, Tofol), Cristian.

FCB Juvenil A: Unzué, Edu (min 88, Bako), Rosell, Ayala, Balliu, Gustavo, Deulofeu (min 71, Dalmau), Masó, Rafa (min 78, Palau), Espinosa, Ella (min 85, Mauro).

Gols: 0-1, Rafa, min 5; 0-2, Rafa, min,10; 0-3, Deulofeu, min 12; 0-4 Deulofeu, min 69 i 1-4, Nico, min 78.

Àrbitre: Iván González.