Tornen al camí del triomf (1-3)

Femení A

07.11.2010 14:34

El Femení A del Barça ha guanyat el València i es recupera així de la derrota de la darrera jornada contra el Sant Gabriel. Vicky, Olga i Romero han estat les autores dels gols blaugrana.

En un partit on les blaugranes han estat superiors al rival, que era tercer a la classificació de la Superlliga, Vicky ha aprofitat una passada llarga per obrir la llauna (0-1) en el minut sis. Però només dos minuts després, Ivana ha empatat el matx en una pèrdua de pilota de les visitants. Amb la igualada del Valencia Féminas, les noies de Xavi Llorens s’han començat a inquietar malgrat el domini que exercien sobre les rivals.

Es refan del gol en contra

No ha estat fins a la mitja hora de partit que Olga ha signat l’1-2 en una acció per la banda dreta que ha acabat amb un u contra u amb la portera rival que la jugadora blaugrana ha finalitzat amb un xut per dalt.

Romero tanca el partit

El Barça ha sabut superar l'agressivitat de les valencianes i, abans del descans, les blaugrana han sentenciat el partit (1-3). Ha estat en una jugada en la qual Vicky ha aprofitat una passada llarga i, davant la portera, ha intentat rematar la pilota, però no la tocat i qui sí que ho ha fet ha estat Romero, l'autora del gol.

Primeres amb 24 punts

Durant la segona meitat, el Femení A del Barça ha desaprofitat diverses ocasions de gol i el marcador no s’ha mogut més. Però amb el triomf contra el Valencia Féminas, la vuitena de la temporada, les noies de Xavi Llorens es refan de l’ensopegada contra el Sant Gabriel i conserven el lideratge i l’avantatge de dos punts respecte al segon classificat de la Superlliga Femenina, l’Espanyol.

LA FITXA
València Féminas, 1
Femení A, 3

Valencia Féminas CF: Casamayor, Nuri, Ivana, Gemma (min 75, Pau), María, Piti, Arantxa (min 80, Montse), Salo, Núria (min 50, Creu), Nayara (min 70, Anita), Mateos.

FCB Femení A: Eli, Laura, Marta, Ani, Rocío, Romero (min 60, Elba), Olga (min 80, Anita), Montse, Vicky, Noemí Rubio, Carol (min 60, Corredera).

Gols: 0-1, Vicky, min 6; 1-1, Ivana, min 8; 1-2, Olga, min 28 i 1-3, Romero, min 37.