Aida Soriano / Jaume Marcet

El futbol formatiu del Barça ha viscut un cap de setmana amb un ple absolut de 12 victòries. D’aquestes, deu han estat per golejada.

LLIGA PREFERENT CADET
FCB B, 11 – CF Amposta A, 0
L’equip entrenat per Fran Artiga no va tenir rival davant un Amposta molt atrevit en defensa. Abans del quart d’hora de partit, el Cadet B ja guanyava per 4-0. Els blaugranes van jugar a plaer i al descans van marxar amb un contundent 7-0 a favor. Quatre dianes més a la segona meitat van completar la golejada del Barça en la que van tenir especial protagonisme Toni Sanabria i Sergio Buenacasa amb quatre i tres dianes, respectivament. També van marcar Sebas Leguizamon (2), Adama Traore i Mohamed El Ouriachi.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
FC Santboià, 0 – FCB A, 8
2010-10-03_FCB_INFANTIL_A_-_UE_SANT_ANDREU_011.jpgEls nois de Fran Sánchez i Xavier Franquesa van vèncer a domicili en un matx que de seguida se’ls hi va posar de cara en obrir la llauna ben aviat. Per si fos poca la superioritat blaugrana, al tercer període del partit, el porter del Santboià va ser expulsat per una infracció fora de l’àrea, fet que va donar més facilitats als blaugranes, amb un jugador més que el rival damunt el terreny de joc. Destacable va ser l’actuació d’Alexis Meva, que va signar cinc de les vuit dianes del Barça. Ayoub Abou (p), Sergi Canós i Carlos Martínez van rubricar amb els seus gols un gran triomf.

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
UE Vilassar de Mar A, 2 – FCB A, 6
Després d’uns dos primers quarts molt igualats, el conjunt dirigit per Andrés Carrasco i Sergi Milà va trencar el partit en el tercer període amb la conversió de tres gols que van permetre que en el darrer quart els blaugranes fossin molt superiors. I és que malgrat el resultat final, l’Aleví A del Barça va haver de remuntar un gol advers d’estratègia. Oriol Busquets va ser l’encarregat d’igualar el matx i abans del descans, Àlex Collado va marcar i va capgirar el marcador (1-2). Un gol més d’Oriol Busquets, dos de Guillem Jaime i un de Juan Fernández van fer possible el 2-6 final.

UE Vilassar de Mar B, 1 – FCB B, 2
De menys a més. Així és com es podria definir l’actuació dels jugadors de Xavier Bravo i Rafael Rodríguez davant el Vilassar de Mar en el que va ser el segon duel del cap de setmana entre blaugranes i maresmencs. De la mateixa manera que l’Aleví A, el segon equip Aleví també es va veure sorprès pel rival amb un gol en contra als sis minuts de partit. Però Lluís Mangas va establir l’empat (1-1) quaranta minuts més tard. Però quan l’empat semblava que seria definitiu, Héctor Fernández va signar el gol de la victòria. I és que el Vilassar de Mar es va quedar amb un jugador menys en l’últim quart del partit i es va tancar al darrere, propiciant que el Barça, amb ocasions ben clares de gol, no pogués marcar fins els darrers instants del matx.

SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB C, 5 – CE L’Hospitalet, 1
2010-09-25_FCB_ALEVIN_C_-_PB_ANGUERA_051.jpgEl Barça i L’Hospitalet van protagonitzar un partit molt igualat en els dos primers quarts. Una igualtat que els nois de Jordi Font van desfer en el tercer i quart període quan van poder convertir en gol les ocasions que no van aconseguir fer bones en els primers trenta minuts. Víctor Gómez amb un llançament ras de falta va marcar l’1-0, però poc després, L’Hospitalet va empatar per mediació d’Adri. La resposta dels blaugranes va ser instantània i Mamadou Touré Diawara va tornar a avançar el Barça. Dos gols de Sergio Gómez van posar el 4-1 al marcador i Bruno, el porter local, va evitar el 4-2 aturant una pena màxima. Ja a un minut per al final del partit, Mamadou, novament, va arrodonir el resultat final signant el 5-1.

FCB D, 11 – AE Prat, 2
El conjunt entrenat per Àlex Gómez va golejar El Prat tot i patir dificultats en el primer quart del matx, com a conseqüència del joc del rival amb pilotes molt llargues, i per dues vegades van veure com els visitants s’avançava al marcador i havien de remuntar. Però en el segon període, els blaugranes es van fer amb el control de la pilota i tres gols més van servir per deixar clar al rival qui manava damunt la gespa (5-2). La conversió de sis dianes més en els dos quarts restants va fer possible la golejada final. Oriol Verdaguer, Albert Portas (2), Àlex Calatrava, Yevgen Kashchiy ‘Cenhia’ (3), Dani Molina (2), Labinot Kabashi i Carles Portas (p) van ser els artífexs dels onze gols blaugranes i del triomf de l’Aleví D.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB A, 9 – UD Cornellà, 0
2010-10-23_FCB_BENJAMIN_A_-_UD_CORNELLA_002.jpgEls nois de Marc Serra i David Sánchez van guanyar al Cornellà en un partit que els blaugranes van dominar. I és que ja al descans, el marcador reflectia un contundent 4-0. Quatre dianes en el tercer període i una més als darrers 12 minuts de matx van fer possible el 9-0 final. Els autors dels gols del Barça van ser Èric Garcia (2), Guille Amor, amb un hat-trick, Adrià Altimira, Marc Tenas, Iván Bravo i Roger Vegas.

UF Base Jàbac i Terrassa A, 1 – FCB B, 6
L’equip dirigit per Marcel Sans també va golejar, en aquest cas al Jàbac i Terrassa. I és que el gol matiner de Manel Rebollo, amb un centre xut, va marcar el camí de la victòria blaugrana. Les bones arribades per bandes presagiaven la segona diana blaugrana, però va ser el rival qui va empatar el matx. La ràpida reacció del Barça als dos minuts amb dos gols de Julián Mahicas va posar l’1-3 al marcador i dues dianes més del Benjamí B al segon període, obra totes dues de Dani Morillas, van donar tranquil•litat als blaugranes, que van dominar i podien haver marcat molts gols més. Ja en el darrer quart, Nil Garrido va rubricar la victòria marcant la sisena diana del Barça.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
Escola F. Gavà, 1 – FCB C, 5
Els dos grans primers períodes realitzats pels nois de Jordi Puig els van permetre marxar al descans amb un resultat de 1-4. En els dos darrers quarts, però, els blaugranes no van estar tan encertats i malgrat que no van patir en defensa, només van poder signar una diana més. Mamadou Touré Touré (2), Jordi Escobar (2) i Albert Garrido van marcar els gols del Barça.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCB B, 2 – UE Vic, 0
Segona victòria consecutiva de les noies de Joaquim Querol que se situen a la part alta de classificació. Després d’una primera part amb molt de migcampisme i poc vistosa, Noemí Pino, només començar el segon temps, va marcar els dos gols blaugranes i va donar el triomf al Barça. Un triomf curt donades les ocasions de les que van gaudir les locals.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENINA
CF Reus Deportiu, 0 – FCB C, 4
La superioritat de l’equip dirigit per Carlos Tregón va ser tal que al descans, les blaugranes van marxar amb un 0-3 a favor. En el segon temps, el joc del Barça no va ser tan fluïd ni precís i només va poder marcar un gol més. Anna Alcocer (2), Núria Riera i Judith Fernández van ser les autores de les dianes blaugranes.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
FCB D, 17 – CE Sabadell, 0
Superioritat absoluta de les noies dirigides per Jordi Ventura que van estar molt ben posicionades damunt el terreny de joc, van dur la iniciativa en tot moment amb una bona circulació de pilota i una bona pressió, donant així, un pas endavant com a equip. Tot i la golejada, cal destacar la portera del Sabadell, que va evitar que les visitants encaixessin molts més gols. Alba Franco (5), Nerea Valeriano (5), Anna Artigas (3), Carla Rivera (2), Carla Armengol i Marina Gama van ser les autores de les dianes del Barça.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

Set blaugranes amb la sub-16
Des d’aquest dilluns i fins dimecres, set jugadors del Cadet A del Barça estan concentrats a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid) per participar a les jornades d’entrenament de la selecció espanyola sub-16. El seleccionador, Santi Denia, ha convocat el porter Pol Ballesté; els defenses Pau Belana i Alejandro Grimaldo; els migcampistes Sergi Samper i Jon Toral; i els davanters Héctor Bellerín i Sandro Ramírez. El Barça és el club més representat en la concentració del combinat estatal.