Intractables (1-4)

Femení A

24.10.2010 14:59

El Femení A del Barça ha sumat el setè triomf de la temporada contra el Nàstic de Tarragona i completa així una primera volta de la Superlliga impecable havent-ho guanyat tot.

Les noies de Xavi Llorens han guanyat per 1 a 4 el Nàstic de Tarragona en el partit corresponent a la setena jornada de la Superlliga femenina. En un matx de clar domini blaugrana i amb moltes ocasions per part del Barça, Olga ha avançat el Femení A als quinze minuts en controlar una passada horitzontal i perforar la porteria rival (0-1).

Sentencien abans del descans

Contra un Nàstic molt agressiu, les visitants han fet una bona primera meitat i al descans han marxat amb un just 0-3. I és que en el minut 32, Vicky ha atrapat un refús dins l’àrea i ha creuat el seu xut per convertir-lo en el 0-2 i, abans del descans, Marta Corredera ha rematat al fons de la xarxa una centrada al segon pal (0-3).

Noemí rubrica el triomf

El conformisme de la segona meitat del Barça, però, ha provocat que als deu minuts de la represa, Sònia retallés diferències en fer bona una passada llarga del Nàstic. Tot i això, el Femení A no ha patit gens ni mica en defensa i, quan faltaven dos minuts per al final, Noemí Rubio ha tancat la golejada en executar magistralment una falta que ha entrat per tot l’escaire.

Imbatudes

Amb el triomf d’aquest diumenge, les blaugranes han tancat la primera volta d’una manera immillorable, ja que han completat el set de set: set partits guanyats de set possibles. Amb aquests resultats, el Barça és líder indiscutible amb 21 punts i manté la diferència de cinc punts amb l’Espanyol, segon classificat.
LA FITXA
Gimnàstic de Tarragona, 1
Femení A, 4

Gimnàstic de Tarragona SAD: Brígida, Marina (min 60, Marta Pifarrer), Andrea (min 79, Domenech), Isabel, Marga, Marta, Carla, Alba, Núria (min 67, Neus), Sònia (min 87, Mariona), Iris.

FCB Femení A: Eli, Marta, Romero, Ani, Melanie (min 70, Rocío), Montse, Corredera, Vicky, Olga (min 70, Lilo), Noemí, Sandra (min 50, Lau).

Gols: 0-1 Olga, min 16; 0-2 Vicky, min 32; 0-3 Corredera, min 42; 1-3 Sònia, min 55 i 1-4 Noemí, min 88.