Triomfs de prestigi

Futbol formatiu

18.10.2010 13:27

El cap de setmana del futbol formatiu blaugrana ha estat marcat per la golejada del Cadet A contra la Gramenet (11-0), en una jornada on els equips del Barça, en 17 partits jugats, han marcat 90 dianes i només n’han encaixat 18.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FCB B, 3 – UD At. Gramenet, 0
En el partit avançat a divendres, corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional, l’equip entrenat per Sergi Barjuan i Marc Guitart va aconseguir el sisè triomf de la temporada. Tot i començar el matx una mica neguitós, el Barça va inaugurar el marcador als vint minuts de partit amb una diana d’Ebwelle. Fruit de la confiança aportada pel gol a favor, els blaugranes van començar a fer circular la pilota i van desplegar un joc fluït damunt la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Abans del descans, Dongou va signar el 2-0 i només iniciar la segona meitat (min.55), Ebwelle es va encarregar de tancar el partit materialitzant el 3-0. Un partit que amb la sentencia blaugrana es va trencar i va propiciar que el joc del Juvenil B fos imprecís en alguns moments, però que no va impedir que el triomf es quedés a casa.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FCB A, 11 – UD At. Gramenet, 0
2010-10-02_CADETE_A_18.JPGEn un matx ple d’ocasions per al Barça, els nois de Javi García Pimienta van golejar una Gramenet que als cinc minuts de joc ja perdia per 2-0. Jon Toral i Iván Romano amb els seus gols es van encarregar que així fos. I és que el partit va ser un atac i gol blaugrana, i la superioritat del Barça va possibilitar que al descans, marxessin amb un 4-0 favorable gràcies a dues dianes més convertides pel mateix Romano i Keita Balde de penal. A la represa, els locals no van abaixar el ritme, van seguir buscant amb insistència la porteria contrària i en vint minuts van signar quatre gols més (Maxi Rolon, Keita (2) i Romano). Ja en els últims deu minuts de matx, tres dianes més de Maxi van tancar la golejada d’un Cadet A cada dia més líder de la Divisió d’Honor.

LLIGA PREFERENT CADET
UE Rapitenca A, 0 – FCB B, 3
Gràcies a una primera mitja hora de joc molt bona i intensa del Cadet B, els nois de Fran Artiga van gaudir d’ocasions per avançar-se al marcador. Mamadou Tounkara va ser l’encarregat d’inaugurar-lo en rematar una gran jugada d’Adama per la banda dreta (0-1). La segona diana blaugrana arribava gràcies a un contraatac que Àlex Corredera culminava a la perfecció. I ja en el darrer quart d’hora de partit, amb un rival abocat a l’atac per tal de retallar diferències, Sebas Leguizamon va sentenciar el matx amb la materialització del 0-3.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
FCB A, 5 – Unió FB Jabac i Terrassa, 1
Gran victòria dels nois de Fran Sánchez i Xavier Franquesa que als cinc minuts de joc ja manaven al marcador gràcies al gol de Rafa Mir. Malgrat tot, el Jabac no li va posar les coses gens fàcils als blaugranes, que van veure com Santiago empatava el matx (1-1). En el segon període, el porter Iván Fajardo va evitar que els visitants s’avancessin amb una gran aturada i abans del descans, Alexis Meva va signar el 2-1. Però a la tornada de vestidors, el Barça es va estavellar contra el mur defensiu dels visitants i es va trobar amb serioses dificultats per crear accions de perill. No va ser fins el quart període que l’Infantil A va trobar la manera de crear espais en la defensa del Jabac per posar la directa. Alexis Meva i Sergi Canós van posar el 4-1 en dues accions en què tots dos van ser protagonistes bé marcant o bé assistint l’altre. I a pocs minuts pel final, Ayoub va rubricar el triomf blaugrana amb un cinquè gol.

UE Sant Andreu A, 3 – FCB B, 1
DSC04881j.jpgPrimera derrota de la temporada dels nois de Denis Silva. Tot i realitzar un bon primer període, els blaugranes no van poder avançar-se al marcador. En el segon quart, l’expulsió d’Èric Montes i un gol en contra del Sant Andreu va deixar tocat el Barça, que després del descans va gaudir d’ocasions per empatar el partit, però no va ser capaç de convertir-les. Contràriament, el Sant Andreu sí que va fer bona la seva oportunitat per signar el 2-0. Nelson Mandela va retallar diferències (2-1), però posteriorment, en un contracop, els locals van sentenciar el matx (3-1).

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB A, 10 – RCD Espanyol B, 0
2010-09-19_FCB_ALEVIN_A_-_CE_SANT_GABRIEL_007.jpgPartit dominat a plaer pel conjunt dirigit per Andrés Carrasco i Sergi Milà, que tot i la golejada no va parar mai de pressionar l’Espanyol. En el derbi entre l'Aleví A del Barça i l'Aleví B de l'Espanyol, va ser destacable la gran actitud dels jugadors blaugranes que van lluitar fins l’últim segon per intentar ampliar una golejada ja molt àmplia. El blaugrana Guillem Jaime va ser un dels jugadors més destacats del partit, participant pràcticament en tots els gols, i Àlex Collado va ser l’autor de tres de les deu dianes blaugranes. Juan Fernández també va ser protagonista contra l’Espanyol: el jugador tornava d’estar lesionat, va jugar el primer partit de la temporada i va contribuir al resultat final amb un gol. Oriol Busquets, Guillem Jaime, Juan Cruz, Juli Berenguer, Camara (2), Collado (3) i Juan Fernández van ser els autors d’una golejada de prestigi.

FCB B, 4 – CF Damm A, 0
Contra una sempre complicada Damm, l’equip de Xavier Bravo i Rafael Rodríguez va exhibir un nivell molt alt i va aconseguir un nou triomf. Lluís Mangas va ser el futbolista més destacat del partit amb la materialització dels quatre gols de l’Aleví B.

SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
UE Sants A, 1 – FCB C, 0
Derrota inesperada dels nois de Jordi Font, que malgrat dominar el partit contra un Sants molt defensiu, no va convertir les seves ocasions. El gol del Sants va arribar de cap, aprofitant el rival, més gran, la seva alçada. Amb l’1-0, els blaugranes van intentar-ho tot en atac, però va ser un voler i no poder i l’Aleví C es va quedar sense premi.

UE Sants B, 2 – FCB D, 12
El conjunt entrenat per Àlex Gómez va realitzar un gran partit contra un Sants que de seguida va veure com el Barça s’avançava al marcador. En el segon 47, Lucas Sanllehí va obrir la llauna i va donar el tret de sortida a una golejada en la que el rival, malgrat canviar vàries vegades de sistema, no va poder evitar que els blaugranes aprofitessin els espais i golegessin. El triomf va tenir un especial protagonista: Albert Portas, que va signar la meitat (6) de les dianes de l’Aleví D. Lucas Sanllehí (2), Víctor de Joaquín, Miguel Sender i dues dianes en pròpia porta del Sants van fer possible la golejada blaugrana.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
Santboià, 1 – FCB A, 2 (dimecres 13 d’octubre, 18.30 h)
2010-09-26_BENJAMIN_A_09.JPGEn el partit ajornat de la primera jornada de Lliga, l’equip de Marc Serra i David Sánchez va ser el merescut vencedor. El domini dels blaugranes des d’un bon principi es va traduir al marcador en el primer quart gràcies al gol d’Iván Bravo. Tot i la superioritat del Barça, una errada en una pilota llarga en el segon període de joc va provocar que el Santboià empatés el matx amb un xut des de fora l’àrea (1-1). A la tornada de vestidors, el Benjamí A blaugrana no es va posar nerviós i amb tranquil·litat, sent fidel a la seva filosofia i creant moltes ocasions de gol, va trobar la manera de trencar la igualada per emportar-se la victòria final amb una nova diana d’Iván Bravo.

CF Cubelles, 0 – FCB A, 8
Nou triomf dels jugadors de Marc Serra i David Sánchez que un cop van trobar la manera de superar la pressió exercida pel rival, van aprofitar els espais generats en l’equip rival per golejar. A les quatre dianes de Roger Vegas, se li van unir les de Guille Amor, Gerard López, Nil Fabregó i Adrià Altimira fins arribar al 0-8 final.

FCB B, 5 – UE Sant Andreu, 2
L’equip entrenat per Marcel Sans va realitzar un primer període força bo en el que Julián Mahicas va avançar per dues vegades el Barça (2-0). Abans de la mitja part, i com a conseqüència dels problemes experimentats en la sortida de la pilota, el Sant Andreu va aconseguir l’empat (2-2). Però en la represa, la correcció dels errors comesos va permetre al Benjamí B signar tres dianes més, obra de Julián (2) i Dani Morillas, i aconseguir la victòria final.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB C, 5 – CD Almeda A, 4
El conjunt dirigit per Jordi Puig va sumar el primer triomf del curs contra l’Almeda. Tot i començar perdent, els blaugranes van remuntar el 0-1 en contra i van marxar al descans amb un avantatge de 4-1 gràcies als gols de Mamadou Touré Touré (2), el jugador francès Kais i Jordi Escobar. Però a la tornada de vestidors, les errades en defensa van permetre al rival empatar el matx (4-4). I és que el tercer i quart període van ser d’igualtat màxima i va ser la diana d’Albert Garrido la que va donar la victòria final al Benjamí C del Barça.

TERCERA DIVISIÓ BENJAMÍ
Cerro-PB Trinitat Vella A, 2 – Prebenjamí, 4
Segona victòria de la temporada dels nois de Cristian Catena i Òscar Hernández. En un partit marcat per la igualtat entre ambdós conjunts, el porter Nico va ser fonamental en aturar un penal quan el resultat era d’1-2 en contra dels interessos blaugranes. I és que la igualtat va ser tal que, a falta de cinc minuts pel final del matx, el marcador era de 2-2. Finalment, però, el Barça va aconseguir dues dianes més i va endur-se el triomf. Els golejadors del Prebenjamí blaugrana van ser Johnny, Èric Ambrosio i Nadir (2).
Els jugadors del Cadet A del Barça, protagonistes d'un gran triomf aquest cap de setmana contra la Grama. Fotos: arxiu FCB/Severino Fernández Sainz.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

Futbol femení
LLIGA NACIONAL FEMENINA
C. At. Jesús, 2 – FCB B, 4

Després d’un gran inici de partit, on el Femení B va aconseguir dues dianes en menys de vint minuts, gràcies als gols de Carla Gómez i Blanca Coscolín, les noies de Joaquim Querol es van confiar i van haver de patir. Però en la segona part, la millora experimentada en el joc del Barça, va fer possible que el domini damunt del terreny de joc es traduís en el marcador final amb dues dianes més, obra de Núria Cardenyes i Laura Gutiérez, que va marcar amb un gran llançament de falta.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENINA
FCB C, 4 – Escuela F. Bonaire, 0
En una primera part ensopida per part de les noies de Carlos Tregón, només Judith Fernández (min.15) va ser capaç de perforar la porteria rival. Però en una segona meitat on les blaugranes van estar més encertades i no van desaprofitar les ocasions en atac, Judith Rivero, Pilar Garrote i Maria Álvarez van marcar tres gols més i van donar el primer triomf al Juvenil-Cadet Femení del Barça.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA
FC Levante Las Planas,0–FCB D,9
Bona estrena en lliga de l’equip dirigit per Jordi Ventura. Les blaugranes van sortir molt ben posicionades al terreny de joc i van dur a terme una bona circulació de pilota, fet que va permetre que protagonitzessin grans accions en atac i impedissin al rival portar perill a la porteria del Barça. Carla Armengol (4), Alba Franco (2), Marina Gama, Anna Artigas i Nerea Valeriano van ser les golejadores de l’Infantil-Aleví blaugrana.