Aida Soriano / Jaume Marcet

En el primer cap de setmana en què tots els equips del planter han començat les seves lligues, a excepció de l’Infantil-Aleví Femení, el futbol formatiu del Barça s’ha mostrat d’allò més competitiu en aconseguir onze triomfs de tretze possibles.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
CF Gavà, 0 – FCB B, 1
El conjunt dirigit per Sergi Barjuan es va imposar per la mínima al camp del Gavà gràcies a un penal transformat per Patri Gabarrón a l’inici de la segona meitat. El rival va acabar amb nou jugadors per expulsió i tot i que el Barça va controlar el matx, no va poder transformar les ocasions de les que va gaudir i el resultat de 0-1 va ser el definitiu.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
Girona FC, 1 – FCB A, 5
2010-09-12_CADETE_A_11.JPGSota la intensa pluja, els nois del Cadet A van guanyar el Girona. Els de Javier García Pimienta van dominar i van golejar. Sandro va obrir la llauna, però el Girona va empatar el matx. Simón Colina, però, va tornar a avançar el Barça i Jon Toral, Iván Romano i Iu Ranera van sentenciar.

PREFERENT CADET
FCB B, 6 – CD Tortosa, 0
El Cadet B del Barça es va imposar al Tortosa en el primer partit del campionat. Mamadou Tounkara, amb dos gols, objecte d’un penal a favor i amb un xut al travesser, i Lionel Enguene, que va participar en les jugades de tres dels sis gols blaugranes i va transformar una pena màxima, van ser els protagonistes del matx. Els jugadors de Francesc Artiga van dominar el partit i van golejar. Un domini que el van convertir en dianes Mamadou (2), Mohamed, Enguene (p), Sebas Leguizamon i Sergio Buenacasa.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
UE Vilassar de Mar B, 1 – FCB A, 4
L’equip entrenat per Fran Sánchez i Xavi Franquesa va vèncer a domicili en un partit que va dominar malgrat la pressió exercida pel rival al mig del camp i en el que va protagonitzar un munt d’accions de perill. Alexis Meva i Sergi Canós, amb dos gols de gran preciositat cadascun, van signar les quatre dianes blaugranes.

FCB B, 2 – CF Badalona, 0
DSC04796j.jpgEn un partit atractiu on el Badalona no es va tancar al darrera i no es va rendir fins el final, el Barça va dominar i encara que no va ser el millor partit de l’Infantil B, els jugadors de Denis Silva es van avançar al marcador abans del descans per mediació de Dani Olmo en una jugada col•lectiva iniciada per Oriol Rey. Fins el final, però, i tot i el domini blaugrana, el Barça no va poder tancar el matx. Va ser a quatre minuts pel final que ho va fer amb un gol de Javi Puado que l’equip li va dedicar a Carles Aleñà, lesionat.

PRIMERA DIVISIÓN ALEVÍ
CE L’Hospitalet B, 0 – FCB A, 8
El conjunt d’Andrés Carrasco va ser molt superior en tot moment contra un Hospitalet que es va tancar al darrere. I és que quan els blaugranes van trobar els espais, van ser imparables. Camara (3), Oriol Busquets (2), Guillem Jaime, Àlex Collado i Òscar Mingueza van ser els golejadors del Barça.

Gimnàstic de Manresa, 0 – FCB B, 2
Contra el conjunt del Bages, els nois de Xavier Bravo van tenir la paciència necessària per contrarestar el sistema defensiu del rival a través del joc de combinació des del darrere. Al descans, el 0-0 encara lluïa al marcador, però en el tercer període del matx, els gols de Joan Castells i Pol Muniesa van decantar merescudament la balança a favor del Barça.

SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB C, 5 – AE Prat A, 1
L’Aleví C del Barça va inaugurar el curs amb una golejada. El treball dels nois de Jordi Font va propiciar que els blaugranes es fessin amb el control del partit des d’un bon principi. Mamadou Touré, Sergio Gómez, Oriol Solina i Demba (2) van ser els golejadors del Barça.

FCB D, 7 – CE L’Hospitalet, 1
En la seva estrena a la Lliga, els nois d’Àlex Gómez es van imposar a l’Hospitalet per golejada. Víctor de Joaquín va obrir ben aviat la llauna a favor dels blaugranes (1-0) i Oriol Verdaguer va signar poc després la segona diana del Barça. Amb el 2-0 es va arribar al descans, però en la represa, els locals van posar la directa i van marcar cinc gols més: Albert Portas, el jugador serbi Labinot Kabashi (2), un gol en pròpia porta de L’Hospitalet i Àlex Calatrava van fer possible el resultat final.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB A, 5 – UD Viladecans, 0
2010-09-26_BENJAMIN_A_05.JPGTreballada victòria del Benjamí A dirigit per Marc Serra i David Sánchez, tot i que el resultat final pugui fer pensar el contrari. Els blaugranes no es van trobar còmodes damunt del terreny de joc fins el quart període, fruit de la rapidesa d’un camp moll per la pluja. Però en el moment que el Barça va començar a carburar, els gols van arribar un darrere l’altre de les botes de Guille Amor (2), Iván Bravo (2) i Adrià Altimira, i amb ells el triomf.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
UE Castelldefels B, 3 – FCB C, 2
El primer partit oficial de la temporada del Benjamí C va acabar amb la derrota dels nois de Jordi Puig. Malgrat avançar-se al marcador, amb un gol en pròpia porta del Castelldefels (min.6), el rival es va sobreposar i abans del descans va signar el gol de la igualada. Els blaugranes no es van rendir i Aitor López va tornar a avançar el Barça (1-2). Però els locals li van donar la volta al marcador i amb la transformació de dues dianes, es van endur el matx.

TERCERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB Prebenjamí A, 7 – CE Canyelles A, 4
Amb només 15 entrenaments a les seves botes, els més petitons del futbol formatiu es van estrenar amb un triomf. En un matx competit, els blaugranes van controlar els tres primers quarts, van anar sempre per davant al marcador, però al darrer període no van poder evitar que el rival escurces diferències. Tot i així, la victòria no es va escapar i Sicu (2), David Ruiz, Arnau Martínez i Xavier Pleguezuelo (3) van marcar els primers gols oficials del Prebenjamí blaugrana.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCB B, 1 – CD Sant Gabriel, 2
En un partit marcat per l’aigua, les noies de Joaquim Querol no van poder superar un Sant Gabriel que dels tres xuts que va fer a porteria, en va convertir dos i l’altre el va aturar magistralment la portera local, Maria Ripoll. A més, a les blaugranes els hi va faltar definició de cara a porta i tot i que la diana de Clàudia Montagut va escurçar diferències amb el rival (1-2), el xut de Guti a pocs minuts pel final del matx va marxar al pal i el Sant Gabriel es va emportar els tres punts de Sant Joan Despí.

LLIGA FEMENINA JUVENIL-CADET
UE Seva A – FCB Juvenil-Cadet
El matx que donava el tret de sortida a la competició oficial per a les noies de Carlos Tregón es va haver de suspendre per la pluja.
Oriol Solina, autor d'un dels cinc gols de l'Aleví C aquest cap de setmana. Fotos: arxiu FCB/Severino Fernández Sainz.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player