El Femení A segueix imparable (1-2)

Femení A

10.10.2010 14:42

L’equip dirigit per Xavi Llorens s’ha imposat al Llevant, segon classificat, i es referma en el lideratge de la Superlliga Femenina. Sandra i Melanie han estat les golejadores blaugrana.

En una primera meitat molt igualada on s’han imposat les defenses, tant Barça com Llevant han treballat molt, però han generat poques ocasions de gol. A la tornada dels vestidors, el Barça s’ha trobat més còmode i ha començat a generar accions de perill.

Arriben els gols

Als tres minuts de la segona part, una triangulació al mig del camp ha acabat amb una obertura a la banda que Sandra, superant la lateral del Llevant, ha aprofitat per signar el 0-1 amb un xut creuat. Tot i que les blaugranes no han patit en defensa, les noies de Xavi Llorens no han pogut evitar que deu minuts més tard, Pamela posés la igualada al marcador amb un xut que ha superat per alt la portera Eli, qui a l’inici de la segona meitat ha substituït Ràfols, amb un cop a les costelles.

El Barça s’imposa

Malgrat l’empat del Llevant, el Barça, que ha demostrat una formidable actitud damunt del terreny de joc, ha seguit treballant per aconseguir la cinquena victòria de la temporada. I dos minuts després de la igualada local, Marta ha servit en curt una falta indirecta que Melanie ha enviat al fons de la xarxa amb un bon xut (1-2).

Líders indiscutibles

El triomf del Femení A blaugrana al camp del Llevant, segon classificat abans del partit d’aquest diumenge, permet a les noies de Xavi Llorens mantenir el lideratge de la Superlliga femenina una setmana més, amb cinc punts d’avantatge sobre el seu més immediat perseguidor, l’Espanyol. I és que les blaugranes han sumat cinc victòries de cinc possibles i malgrat que, en paraules de l’entrenador del Barça, Xavi Llorens, a l’equip encara li falta “la confiança, el ‘punch’ i la contundència” necessaris per sentenciar els partits molt abans, l’inici de la competició és immillorable.