Amb pas ferm

Futbol formatiu

04.10.2010 12:24

Aida Soriano

Els més petits del planter del Barça segueixen sumant victòries a la lliga. Set victòries i un empat són els resultats aconseguits pels equips del futbol formatiu blaugrana, que aquesta jornada han marcat 31 gols i només n’han encaixat set.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FCB B, 2 – Sant Andreu A, 0
2010-10-03_BARxA_JUVENIL_B_-_SANT_ANDREU-1.JPGEl conjunt dirigit per Sergi Barjuan va protagonitzar un partit marcat per la falta d’encert de cara a porteria. I els davanters blaugranes no van poder materialitzar les ocasions en atac fins els darrers minuts de la primera part, amb un gol obra de Jean Marie Dongou (1-0). En la represa, però, la tònica va ser la mateixa i, tot i que la sentencia del Barça semblava més a prop que en el primer temps, no va ser fins el minut 82 que Dongou va signar la diana de la tranquil·litat i de la victòria final del Juvenil B.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FCB A, 3 – Unió FB Jabac i Terrassa, 0
En un partit controlat de principi a fi per l’equip dirigit per Javier García Pimienta i Ramon Ros, Iván Romano es va encarregar d’obrir la llauna ben aviat (2’). Deu minuts més tard, Keita Balde va signar el 2-0, resultat amb el que es va arribar al descans. A un quart d’hora pel final, Sandro Ramírez va sentenciar el matx amb la tercera diana del Barça.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
FCB A, 7 – Sant Andreu B, 0
2010-10-03_FCB_INFANTIL_A_-_UE_SANT_ANDREU_010.jpgGran victòria de l’Infantil A del Barça que va fer valer la seva superioritat davant un Sant Andreu que mai li va perdre la cara al partit, però que no va poder evitar marxar golejat de Sant Joan Despí. Les dianes blaugranes les van signar Carlos Martínez (2), Sergi Canós (2), Alexis Meva (2) i Rafa Mir.

EC Granollers A, 1 – FCB B, 2
DSC04681a.jpgContra un rival més gran, als nois de Denis Silva els va costar entrar en el partit. I és que el Granollers va arrencat molt fort i va crear força perill a pilota aturada. Va ser, però, el Barça qui per mediació de Javi Ruiz va inaugurar el marcador (0-1) als vint minuts de joc. A partir del gol, el Barça va desplegar el seu joc amb comoditat, i fruit d’això va arribar la segona diana, obra també de Javi Ruiz (0-2). En la segona meitat, el Granollers va escurçar diferències, però el Barça va poder marcar més gols. Al final, el marcador no es va moure més i l’Infantil B va sumar el segon triomf de la temporada.

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB A, 5 – UD At. Gramenet, 3
Els nois d’Andrés Carrasco i Sergi Milà van guanyar la Gramenet en un partit en el que ambdós equips van marcar ben aviat: al primer minut de joc, Guillem Jaime va avançar el Barça, però dos minuts més tard, la Grama tornava a igualar el marcador. Els gols de Juli Berenguer i Àlex Collado van fer possible que l’Aleví A marxés al descans amb un 3-1 favorable. I ja a la segona meitat, els blaugranes van posar la directa i van sentenciar amb les dianes d’Oriol Busquets i Juan Cruz Agüero.

FCB B, 5 – UD At.Gramenet B, 0
2010-09-19_FCB_ALEVIN_B_-_CE_SANT_GABRIEL_023.jpgL’Aleví B va golejar la Grama en un matx on els blaugranes van anar de menys a més. El conjunt dirigit per Xavier Bravo va dominar un partit en què va destacar l’actuació de Jordi Mboula i Lluís Mangas. Els gols de Pol Muniesa i Sergi Duarte van fer possible que el Barça marxés al descans 2-0. I en la represa, de nou Pol Muniesa, Enric Mas i Lluís Mangas van arrodonir la golejada davant un rival que va gaudir d’alguna ocasió clara, però que no va tenir fortuna de cara a porta.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB B, 5 – FC Fruitosenc A, 1
L’equip dirigit per Marcel Sans i Isaac Garcia va haver de remuntar un partit que en els primers minuts se li va posar coll amunt amb el 0-1. Però les dianes de Nil Garrido, Julián Mahicas i José David Álvarez van fer possible que el Barça remuntés i marxés al descans per davant al marcador 3-1. I és que un cop els blaugranes es van reposar del gol encaixat, el Benjamí B va trobar el camí cap al joc col·lectiu, va tenir la possessió de la pilota i va ser superior al rival. Ja en la segona part, el gol de penal de Nil Garrido i el de Dani Morillas van arrodonir la golejada blaugrana.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
Cerdanyola del Vallès FC, 2 – FCB B, 2
Les noies dirigides per Joaquim Querol no van poder emportar-se un matx en el que es van poder avançar ben aviat, però van desaprofitar les dues ocasions clares de les que van gaudir. Una errada defensiva, però, va provocar que als vint minuts s’avancés el rival (1-0). La reacció del Barça no es va fer esperar i l’empat va arribar de les botes de Laura Gutiérrez (1-1). Però en la segona meitat, el Femení B es va quedar amb una jugadora menys per expulsió i amb un penal en contra que l’equip local va transformar en el 2-1. Malgrat tot, el Barça no es va rendir i a falta de cinc minuts pel final, Núria va aconseguir l’empat (2-2) i li va donar un punt al Femení B.
Carlos Martínez celebrant un dels dos gols que va marcar amb l'Infantil A contra el Sant Andreu. Fotos: Àlex Caparrós/Germán Parga/arxiu FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player