S’emporten el duel (1-0)

Femení A

03.10.2010 14:19

Jaume Marcet / Aida Soriano

El Femení A del Barça ha guanyat l’Espanyol en un matx molt igualat que Olga Garcia ha decidit amb una diana als vint minuts de la segona meitat. Amb el triomf, les de Xavi Llorens són encara més líders a la Superlliga.

En un partit molt físic per part d’ambdós equips, el Femení A del Barça ha gaudit de la millor ocasió de la primera meitat als deu minuts, quan el xut bombejat de Rocío s’ha estavellat al travesser de la porteria de l’Espanyol. A la mitja hora de joc, el rival també ha gaudit d’una doble ocasió, en la qual Eli Sarasola, la portera blaugrana, ha estat providencial davant la rematada de Boquete.

Olga marca el camí del triomf

Durant el transcurs del matx, les defenses s’han imposat a les davanteres i el respecte entre els dos equips s’ha vist reflectit damunt el terreny de joc protagonitzant un partit molt físic. Però quan cap dels dos equips no s’atrevia a perdre aquest respecte mutu, Mari Paz li ha fet una passada en profunditat a Olga Garcia, que ha trepitjat àrea i ha definit amb un xut creuat que s’ha convertit en l’1 a 0 (min 64).

Es mantenen fermes fins al final

A partir del gol, les noies de Xavi Llorens han jugat amb intel·ligència, conservant el resultat. L’Espanyol no s’ha rendit en cap moment i Eli Sarasola ha hagut d’intervenir en el tram final del matx per evitar l’empat en dues accions d'Èrica i Vero. Però el treball defensiu de les blaugranes ha permès que s'arribés al final del partit amb l’1-0 en el marcador i que es consumés la quarta victòria del curs. Una victòria que permet al Barça mantenir el lideratge una setmana més, ara a cinc punts del seu màxim rival a la Supelliga, l’Espanyol.

Representació de la directiva

Susana Monje, directiva-tresorera, Pilar Guinovart, directiva de l’Àrea Social, i Jordi Mestre, directiu de l’Àrea de Futbol Formatiu del Barça, han presenciat la victòria de les blaugranes.