Jaume Marcet / Aida Soriano

Nou de nou. Aquest és el balanç de victòries aconseguides pels equips del futbol formatiu del Barça. D’aquests nou conjunts, set han començat a competir a les seves respectives lligues aquest cap de setmana i ho han fet de la millor manera possible.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
CAN VIDALET, 0 - FCB B, 1
El Can Vidalet va plantar cara i no li va posar les coses gens fàcils al conjunt de Sergi Barjuan. El gol de Mamadou Sylla al minut 50 de partit va comportar la primera victòria a domicili del Juvenil B blaugrana.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
SANT ANDREU, 1 – FCB A, 3
El debut del Cadet A a la lliga al Narcís Sala va ser molt positiu per als de García Pimienta. Sandro va inaugurar el marcador a la sortida d’un córner. Els andreuencs van equilibrar el matx, però abans del descans el canari Sandro va marcar l’1-2. A la segona meitat, Jon Toral va signar el gol de la tranquil•litat.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
CORNELLÀ, 1 - FCB A, 2
Els de Fran Sánchez van endur-se un partit molt incòmode. La intensitat i capacitat de lluita del Cornellà va dificultar el joc creatiu del Barça. Alexis Meva , amb dos gols , va ser l’element determinant del matx.

FCB B, 3 – CORNELLÀ, 0
2010-09-25_FCB_INFANTIL_B_-_CORNELLA_005.jpgL'Infantil B va desbordar el Cornellà d'inici, en un primer quart excepcional amb dos gols quasi consecutius. L'1-0 arribava amb una bonica combinació d'atac entre Aleñà i Nelson Mandela que rematava l'africà al fons de la porteria (min.11). Sense deixar reaccionar els verds, dos minuts després, Aleñà traçava una gran diagonal amb xut creuat des de la frontal per ampliar l'avantatge. Els locals van saber administrar la renda amb comoditat i en el darrer quart, Javi Ruiz va sentenciar. Denis Silva es va estrenar com a entrenador blaugrana amb bon peu a la lliga, després del triomf set dies abans al Torneig Ciutat de Miranda de Ebro.

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
MERCANTIL, 0 - FCB A, 9
Estrena immillorable de l’equip dirigit per Andrés Carrasco i Sergi Milà. Els sabadellencs van començar forts, però poc a poc els alevins blaugranes van imposar el seu millor futbol. Al descans es va arribar amb un 0-3 clarificador, gràcies als gols de Collado, Martí i Guille. A la represa van marcar Oriol Busquets i Juli però sobretot van destacar els quatre gols consecutius del davanter camerunès Aboubakar Camara.

VIC RIUPRIMER, 3 – FCB B, 6
L’equip dirigit per Xavier Bravo va guanyar al conjunt de Vic en un partit molt complicat per als blaugranes. La pressió del rival i haver de jugar sobre gespa natural va dificultar molt el joc del Barça. En la segona meitat, però, els canvis de sistema introduïts per tractar de millorar la sortida de la pilota van fer possible que els blaugranes es trobessin més còmodes i desfessin al seu favor el 3-3 amb el que van marxar al descans. Els cinc gols de Lluís Mangas i la diana de Joan Castells van fer possible la victòria final.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB A, 10- MARTINENC, 0
2010-09-26_BENJAMIN_A_10.JPGEl debut del Benjamí A a la Lliga va ser extraordinari. Els nois de Marc Serra van dominar en tot moment el partit, van saber jugar col•lectivament i el primer triomf de la temporada va ser merescut. Èric Garcia (2), Roger Vegas (4), Guille Amor, Iván Bravo, Adrià Altimira i Nil Fabregó van ser els golejadors blaugranes.

RUBÍ, 1 – FCB B, 8
Els nois de Marcel Sans van imposar-se sense problemes al Rubí. Dani Morillas, amb quatre gols, Julián, Antonio i José David van marcar les diferències. El Benjamí B va debutar a la lliga amb un gran joc colectiu.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCB B, 6 – GIRONA, 2
El conjunt dirigit per Joaquim Querol va debutar a la lliga amb victòria davant un equip experimentat com és el gironí. Tot i avançar-se al marcador i anar 2-0 als vint minuts de matx, el Girona va empatar el partit abans del descans. Però en una segona meitat de clar domini blaugrana, les locals van superar el rival amb quatre dianes més que valen els tres primers punts del curs. Leila (2), Noemí, Clàudia i Blanca (2) van ser les golejadores del Femení B del Barça.
Els jugadors del Benjamí A celebren un dels deu gols aconseguits davant el Martinenc. Fotos: Miguel Ruiz/Àlex Caparrós-FCB.
El Cadet B, sense ‘Nike Cup’
La nova generació del Cadet B, dirigida per Francesc Artiga, va caure a les semifinals de la fase catalana de la Manchester United Premier Cup, més coneguda com ‘Nike Premier Cup’. Malgrat haver guanyat els dos partits de la lligueta contra la Fundació Marcet (4-0) i el Reus (4-2), i de vèncer als quarts de final a la Gramenet (1-4), els blaugranes van perdre davant el Cornellà per 2-0 a las semifinals. I l’equip que jugarà la fase estatal de la competición serà el Gironès-Sàbat, que a la final va derrotar el Cornellà.