Remuntada i tercera victòria (2-3)

Femení A

26.09.2010 15:36

El Femení A del Barça ha guanyat al camp de l’Estartit i suma un nou triomf a la Superlliga després de donar-li la volta a un 2-0 advers. Els gols d’Olga (2) i d’Ani Escribano han fet possible que els tres punts viatgin a Barcelona.

L’equip dirigit per Xavi Llorens ha sumat una nova victòria a la Superlliga femenina. Aquesta vegada ha estat contra l’Estartit, que encara que en la primera meitat no ha creat perill a les immediacions blaugranes, s’ha trobat amb dos gols a favor abans del descans. La direcció del vent que bufava al camp del conjunt gironí ha propiciat que dues accions en atac de l’Estartit es convertissin en dos gols que ha transformat Maribel.

Capgiren el marcador

En la represa, però, el Femení A ha escurçat diferències amb una passada llarga que Olga ha fet bona convertint-la en el 2-1. Deu minuts més tard (min 60), Ani Escribano ha caçat una pilota a l’àrea rival i no ha perdonat (2-2). L’ansietat per remuntar ha provocat que les blaugranes erressin forces oportunitats en atac, però la insistència fins al final de les noies de Xavi Llorens ha tingut la seva recompensa: Olga s’ha anticipat a la defensa rival, ha marxat de dues jugadores i amb un xut creuat ha convertit el 2-3 final (min 90).

Espera l’Espanyol

Amb la victòria contra l’Estartit, el Barça ja suma nou punts dels nou possibles, és líder de la Superlliga femenina i la propera setmana rebrà l’Espanyol en el derbi català per excel·lència.
LA FITXA
L’Estartit, 2
Femení A, 3

L’Estartit: Esther, Reche, Vane, Aida (Rebe 89’), Cervià, Lídia (Masferrer 75’), Meri, Estefi, Maribel, Gio, Tània (Estela 65’).

FCB Femení A: Eli, Laura, Marta, Ani, Rocío (Melanie 46’), Romero (Anita 60’), Sandra (Carol 60’), Montse, Mari Paz (Olga 46’), Vicky, Marta Corredera.

Gols: 1-0 Maribel (25’); 2-0 Maribel (38’); 2-1 Olga (50’); 2-2 Ani (60’); 2-3 Olga (90’)