Exhibició contra el Manlleu (6-0)

Juvenil A

26.09.2010 13:57

El Juvenil A del Barça ha guanyat el conjunt osonenc per golejada en un partit de clar domini blaugrana. Rafa Alcántara (2), Ernesto Cornejo (2), Gerard Deulofeu i Jean Marie Dongou han estat els autors de les dianes locals.

L’equip dirigit per Òscar Garcia s’ha imposat amb contundència al Manlleu (6-0) en la quarta jornada de la Divisió d’Honor Juvenil. Els blaugranes han obert la llauna ben aviat amb una diana sorgida de les botes del migcampista Rafa Alcántara que, davant les lesions de Gael Etock i Mauro Icardi, ha jugat de davanter centre (min 3). El 2-0 ha arribat un quart d’hora més tard, quan Ernesto ha rematat una centrada de Gustavo des de l’esquerra.

Unzué, un espectador més

El Manlleu gairebé no ha generat perill a la porteria defensada per Jesús Unzué. Només els llançaments de Caballero a la primera meitat i d’Abel a la segona han inquietat el porter blaugrana. A més, abans del descans, Gerard Deulofeu ha ampliat diferències en el marcador després d’una passada en profunditat de Rafa Alcántara (3-0).

El Barça sentencia

En la segona meitat, Ernesto Cornejo ha tornat a marcar. Aquesta vegada, l’extrem andalús ho ha fet baixant una pilota dins l’àrea i definint amb un xut creuat. En el minut 83, Jean Marie Dongou, cadet de primer any que ha debutat amb el Juvenil A, s’ha sumat a la festa amb el seu gol, el cinquè del Barça. I ja a la recta final, Rafa Alcántara, el màxim realitzador del Barça, ha arrodonit la golejada del conjunt d’Òscar Garcia, que es col·loca líder del campionat.
Rafa Alcántara celebra amb Ernesto Cornejo un dels gols aconseguits contra el Manlleu. Foto: Miguel Ruiz-FCB.
LA FITXA
Juvenil A, 6
Manlleu, 0

FCB Juvenil A: Unzué, Dalmau (Balliu 46’), S.Gómez, O.Rosell (Edu Campabadal 46’), Ayala, Gustavo (Dongou 70’), Cornejo, Jordi Masó (Palau 60’), Rafa Alcántara, Javi Espinosa, Deulofeu.

Manlleu: Adrià, Farrés, Torner, Carles, Casa, Barnils (Aitor 73’), Abel (Macías 54’), Seuma, Caballero, Bernat, Fortuny (Kevin 62’).

Gols: 1-0 Rafa (3’); 2-0 Ernesto (17’) ; 3-0 Deulofeu (32’); 4-0 Ernesto (55’); 5-0 Dongou (83’); 6-0 Rafa (89’)