Bona estrena a casa (2-0)

Femení A

19.09.2010 14:36

El Femení A del Barça ha sumat la segona victòria de la temporada en el primer matx com a local. Les blaugranes han guanyat el València amb gols de Marta Corredera i Carol i sumen sis punts de sis possibles.

L’equip de Xavi Llorens ha derrotat el València (2-0) en el segon partit de la temporada a la Superlliga Femenina. Les blaugranes s’han estrenat com a locals amb un triomf que les col·loca líders de la categoria.

Moltes ocasions, poc premi

2010-09-19_FCB_FEMENINO_A_-_VALENCIA_CF_004.jpgEl resultat final de l’enfrontament (2-0), però, no ha fet justícia al matx realitzat per les blaugranes, que han pogut golejar. En els primers minuts, el Barça ha gaudit de dues ocasions clares per avançar-se en el marcador, però la primera diana blaugrana no ha arribat fins al minut 35, quan Marta Corredera ha convertit en gol una passada en profunditat a l’extrem que la jugadora del Barça ha finalitzat amb un xut creuat (1-0).

S’emporten els tres punts

2010-09-19_FCB_FEMENINO_A_-_VALENCIA_CF_006.jpgAl Femení A li ha costat molt atacar i no ha trobat els espais necessaris per finalitzar les opcions de perill ni tan sols quan el rival s’ha estirat per intentar retallar diferències en el marcador. Malgrat tot, les de Xavi Llorens han pogut signar el 2-0 (min 63) i assegurar el segon triomf del curs amb una diana de Carol, que entrant per la dreta ha encarat la portera del València i l’ha batut amb un xut per sobre.

Dos derbis per endavant

Els dos propers compromisos del Femení A blaugrana seran derbis. El primer, el proper cap de setmana al camp de l’Estartit, i en quinze dies, les blaugranes s’enfrontaran a l’Espanyol a casa.

Derrota del Femení B (0-1)

L’equip dirigit per Joaquim Querol ha perdut en l’estrena a la Primera Nacional després d’un matx molt disputat en el qual les blaugranes no han materialitzat les seves ocasions. Per contra, el Levante Les Planes sí que ha fet bona una de les accions en atac quan faltaven 25 minuts per al final i la derrota del Femení B per la mínima s’ha consumat.
El Femení A celebra un dels gols. Fotos: Àlex Caparrós-FCB.