Victòria contundent (3-0)

F.formatiu-Juvenil B

19.09.2010 14:12

El Juvenil B del Barça ha guanyat la Damm en la tercera jornada de Lliga. Els gols de Josué, Àlex i Quintillà, tots a la primera meitat, valen tres punts que els permeten ocupar les primeres posicions de la classificació.

L’equip dirigit per Sergi Barjuan ha aconseguit el segon triomf del curs gràcies a l’efectivitat dels blaugranes en atac. Als set minuts de joc, Josué, a cama canviada, ha definit una jugada d’estratègia amb un xut des del vèrtex dret de la frontal que ha sorprès el porter rival i ha perforat la xarxa de la Damm (1-0).

Els cervesers perdonen

2010-09-19_FCB_JUVENIL_B_-_DAMM_003.jpgEl rival ha gaudit de tres ocasions claríssimes per marcar, però el travesser, el pal i el poc encert de cara a porteria han evitat l’empat. A la mitja hora, Cristian Herrera, el jugador blaugrana més destacat en atac, ha arribat fins la línia de fons en jugada individual i li ha fet una passada enrere a Álex, que, mig caient a la gespa, ha finalitzat la jugada i ha pujat el 2-0 al marcador.

Quintillà sentencia

Abans del descans, Quintillà s’ha estrenat en competició oficial com a golejador blaugrana amb un xut des de la frontal que ha suposat el 3-0 definitiu. I és que en la segona meitat, el Juvenil B ha treballat per conservar el resultat davant una Damm que ha ofert una bona imatge malgrat que ha marxat amb golejada de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Amb el triomf aconseguit contra el conjunt cerveser, el segon de la temporada, els de Sergi Barjuan ocupen els primers llocs de la Lliga Nacional amb 7 punts dels 9 possibles.
Els jugadors del Juvenil B celebren un dels gols. Fotos: Àlex Caparrós.