El Juvenil A guanya la Grama (2-3)

Juvenil A

18.09.2010 20:19

Els gols de Rafa, Ella i Etock han fet possible el segon triomf del curs del conjunt dirigit per Òscar Garcia. Els blaugranes han derrotat la Gramenet en un matx que han controlat de principi a fi.

Només començar el partit, Rafa Alcántara (min.5) ha inaugurat el marcador a favor dels blaugranes. Cinc minuts més tard, Armand Ella, en acció individual, ha ampliat la diferència signant el 0-2. Però abans del descans, i després d’una primera part dominada pels d’Òscar Garcia, la Gramenet ha marcat l’1-2.

La Grama es resisteix

En la represa, el Barça s’ha trobat un rival molt més intens que li ha posat les coses més difícils. Tot i així, Gael Etock ha convertit el tercer gol del Juvenil A blaugrana (min.83). I en els darrers instants del matx, la Gramenet, que no s’ha donat per vençuda en cap moment, ha posat el 2-3 final al marcador.