El planter del Barça visita Montserrat

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol formatiu

16.09.2010 19:28

El futbol formatiu del FC Barcelona visita Montserrat

www.fcbarcelona.cat


Més de 200 joves futbolistes d’entre 7 i 17 anys pertanyents als equips del futbol formatiu del FC Barcelona han visitat aquest dijous el monestir de Montserrat, on han estat rebuts pel prefecte de l’Escolania, el germà Sergi d’Assís Gelpí.


Els jugadors dels diferents equips que formen el futbol formatiu del FC Barcelona han visitat aquest dijous el monestir de Montserrat. Més de 200 futbolistes d’edats compreses entre els 7 i els 17 anys s’han desplaçat fins a la muntanya sagrada de Catalunya on han fet una ofrena floral a la Mare de Déu i han estat rebuts pel germà Sergi d’Assís Gelpí, prefecte de l’Escolania.

Inculcar als jugadors els valors de Montserrat

2010-09-16_ACTE_MONTSERRAT-8.JPGL’expedició ha estat encapçalada pel directiu responsable de l’Àrea de Futbol Formatiu, Jordi Mestre, i per Guillermo Amor, director esportiu de l’àrea. En declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, Jordi Mestre exposava les raons d’aquesta visita al monestir de Montserrat: “Volem vetllar per la formació humana de tots els jugadors i per això anem a Montserrat, perquè aquest lloc representa un seguit de valors que volem compartir amb els jugadors i amb tot l’equip del futbol formatiu”.

“Salut per als nois”

Guillermo Amor, per la seva banda, ha volgut remarcar que l’únic que li han demanat a la Mare de Déu de Montserrat durant l’ofrena floral és salut: “No m’agrada demanar èxits esportius, perquè aquests s’han de guanyar amb treball i esforç. L’únic que demanem és molta salut per als nois, que els respectin les lesions i que puguin gaudir del futbol durant tota la temporada”.

2010-09-16_ACTE_MONTSERRAT-3.JPGLa visita s’emmarca dins la relació existent entre l’Escolania de Montserrat i els formadors de la Masia del FC Barcelona i per la qual, des de fa tres anys i en cada curs escolar, hi ha una trobada entre escolans i residents i membres de la Masia a Montserrat i a les instal•lacions del club blaugrana.
Els futbolistes del planter del Barça dirigint-se cap a la basílica de Montserrat. Fotos: Germán Parga.
Els futbolistes del planter del Barça dirigint-se cap a la basílica de Montserrat. Fotos: Germán Parga.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


L’Escolania va visitar la Masia el novembre del 2009
Els residents de la Masia van rebre el 21 de novembre passat 37 nens de l’Escolania de Montserrat, que van passar tot un dia a les instal·lacions del FC Barcelona. Esportistes i escolans van compartir experiències en una jornada força intensa. Els jugadors del Cadet B i de l’Infantil A van dirigir els escolans en un entrenament que va acabar amb un amistós entre escolans i futbolistes.

Després de dinar plegats al menjador de la Masia, els escolans van finalitzar l’estada al Palau Blaugrana, on van presenciar en directe el partit de la Lliga Europea d’handbol entre el Barça Borges i el Badak.


Comparteix a

Notícies Futbol Base