Remuntada i primer triomf (3-1)

F. formatiu-Juvenil B

12.09.2010 14:15

Jaume Marcet / Aida Soriano

El Juvenil B del Barça s’ha imposat al Girona en un matx en el qual els nois de Sergi Barjuan han hagut de remuntar el gol advers de Rubén. Les dianes de Bako, Nando i Babunski han fet possible la victòria blaugrana.

Dos minuts. Aquest és el temps que ha trigat el Juvenil B del Barça a capgirar el marcador. Fins aquest moment, però, el conjunt dirigit per Sergi Barjuan ha vist com el rival treia rendiment a una de les poques ocasions en atac que ha tingut en la primera meitat. Rubén, quan quedava un minut per al descans, ha obert la llauna a favor del Girona (0-1) després d’una acció individual que ha finalitzat amb una xilena. D’aquesta manera, el Barça, que ha dominat el primer temps però sense aconseguir desequilibrar, s’ha vist sorprès per un Girona molt sòlid en defensa.

Capgiren el marcador

2010-09-12_JUVENIL_B_11.JPGDesprés del descans, el canvi de sistema introduït per l’entrenador blaugrana, que ha apostat per un atrevit 3-4-3, ha donat un aire diferent a l’equip, que s’ha trobat més còmode en atac. Tot i això, en totes les accions als blaugranes els faltava precisió davant un rival molt fort defensivament. No ha estat fins quan faltaven menys de deu minuts per al final, que en un servei de cantonada, Bako ha aconseguit rematar la pilota al fons de la porteria gironina. I un minut més tard, Nando Quesada, ha marcat el segon gol del Juvenil B i ha fet possible la remuntada.

Sentencien amb un golàs

Ja a les acaballes del matx, quan el Girona estava bolcat en atac buscant l’empat, David Babunski ha meravellat els assistents al camp número 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un xut des de la frontal que ha entrat a la porteria del Girona per tot l’escaire. Amb el 3-1 final, el Juvenil B suma el primer triomf de la temporada i s’estrena de la millor manera possible com a local.
Pol Roigé, en una acció del matx contra el Girona. Fotos: Miguel Ruiz-FCB.