Gran estrena (4-0)

Juvenil A

05.09.2010 14:09

El Juvenil A ha debutat a la Divisió d'Honor amb una victòria contundent davant el Girona. Jordi Masó, Ayala (2) i Deulofeu han estat els golejadors en el primer matx oficial d’Òscar Garcia com a entrenador blaugrana.

Tot i que la primera ocasió del partit l’ha protagonitzat el Girona amb un xut matiner d’Èric que ha anat directe a les mans del porter, el Juvenil A ha reaccionat i ha pres ràpidament les regnes del partit.

2010-08-11_JUVENIL_A_06.JPGLes primeres ocasions blaugrana han anat a càrrec d’Etock, que ha aprofitat un servei de cantonada per enviar l’esfèrica al travesser, i de Balliu, la rematada del qual també s’ha trobat amb el pal al minut 20. Instants després, l’àrbitre ha anul•lat un gol a Etock.

Jordi Masó, debut amb gol

Tot i el gran nombre d’oportunitats blaugrana, davant d’un Girona que a mesura que transcorria el partit s’ha anat apagant, no ha estat fins al minut 35 que el nou fitxatge del Juvenil A, Jordi Masó, ha aprofitat una brillant assistència de Gerard Deulofeu per convertir la primera diana dels d’Òscar Garcia i el seu primer gol com a jugador blaugrana (1-0).

Tres minuts més tard, el Girona ha gaudit de la seva ocasió més clara quan Junca ha estavellat un xut de falta al travesser.

Ayala i Deulofeu, claus blaugrana

Durant la segona part, els d’Òscar Garcia s’han mostrat molt més actius i encertats, i no han donat opcions al Girona.

2010-08-11_JUVENIL_A_01.JPGEl 2-0 ha arribat de la mà de Sergio Ayala (min 64) en rematar de cap una gran centrada de Deulofeu. Tres minuts més tard, el mateix Ayala ha tornat a ser protagonista en aconseguir el 3-0 com a conseqüència d’haver pentinat una falta dins l’àrea. Una diana que els àrbitres han trigat a concedir davant el dubte d’un possible fora de joc del defensa del Barça. A 15 minuts del final, Gerard Deulofeu ha arrodonit el resultat (4-0) amb un magnífic gol en jugada individual.

D’aquesta manera, amb una contundent victòria, Òscar Garcia ha iniciat la seva nova aventura com a entrenador del Juvenil A a la Divisió d’Honor.