Old Trafford espera

Futbol formatiu

06.08.2010 20:35

Aida Soriano

El Cadet B del Barça jugarà dissabte al migdia la final de la Manchester United Premier Cup al teatre dels somnis contra el Pachuca mexicà, després de vèncer el Colo Colo (1-2) a la semifinal de d’aquest divendres.

Una victòria. Això és el que li resta al Cadet B del Barça per conquerir la Manchester United Premier Cup. El triomf aconseguit davant el Colo Colo xilè per 1-2 a la semifinal disputada aquest divendres a la tarda ha permès als jugadors dirigits per Víctor Sánchez i Marcel Sans obtenir una plaça a la gran final de dissabte (12 h, una hora més a Catalunya).

Objectiu: el tercer títol mundial

2842-original.jpgL’escenari serà immillorable: Old Trafford, el teatre dels somnis. Un estadi on els blaugranes tractaran de fer realitat el seu somni particular: el tercer títol mundial sub-15 de la història del Barça. El rival a batre serà el Pachuca mexicà, que ha accedit a la final després de superar a la tanda de penals el Porto.

Fidels al seu estil

3021-original.jpgA la semifinal d’aquest divendres contra el Colo Colo, el Cadet B ha estat fidel al seu estil tot i la pressió inicial del conjunt xilè. Ebwelle ha estat l’autor del primer gol blaugrana. I posteriorment, a l’últim minut de la primera part, Dongou, que ha estat objecte de falta dins l’àrea, s’ha encarregat de transformar la pena màxima en el 0-2 a favor del Barça. En la represa, el Cadet B ha continuat manant al terreny de joc i quan el matx entrava en la recta final, el Colo Colo ha posat l’1-2 final al marcador amb un xut des de fora de l’àrea.
Dongou, l'autor del segon gol de la semifinal contra el Colo Colo. Fotos: manchesterunitedpremiercup.com
El Pachuca, l’últim obstacle
Treball i criteri del mig del camp cap a dalt. Aquesta és la targeta de presentació del Pachuca mexicà, rival del Cadet B del Barça a la final de la Manchester United Premier Cup. A Old Trafford, els jugadors de Víctor Sánchez tractaran d’anul•lar els mecanismes de joc del conjunt asteca imposant els seus.