Directes a semifinals

Futbol formatiu

06.08.2010 14:17

Aida Soriano

El Cadet B del FC Barcelona ha guanyat per 2 a 3 l’Internacional de Porto Alegre en els quarts de final de la Manchester United Premier Cup i a partir de les 15.30 h d’aquest divendres lluitarà amb el Colo Colo per un lloc a la final.

L’equip entrenat per Víctor Sánchez i Marcel Sans s’ha classificat aquest divendres al matí per a les semifinals de la Manchester United Premier Cup, ja que ha vençut per 2-3 l’Internacional de Porto Alegre.

3023-original.jpgEn una gran primera meitat dels blaugranes, Keita Balde amb dos gols fruit de dues combinacions per la banda esquerra amb Ebwelle i Dongou, respectivament, ha deixat el matx de cara per als interessos del Barça. Tot i així, a la represa, la pressió de l’equip brasiler que el Cadet B havia pogut neutralitzar durant el primer temps, ha fet cometre errades en defensa als blaugranes, que els ha costat l’empat (2-2) quan faltaven deu minuts per al final.

Premi al bon joc

3006-original.jpgQuatre minuts després, però, ha arribat el gol de la victòria, que ha premiat el millor joc dels blaugranes damunt el terreny de joc: Héctor Bellerín ha xutat una falta que Roger Riera ha rematat al fons de la xarxa.
El Colo Colo espera a semis
L’equip xilè serà el rival del Barça a la semifinal que es disputarà aquest divendres a la tarda a partir de les 15.30 h (16.30 h, hora catalana). El guanyador jugarà dissabte la gran final a Old Trafford contra el vencedor del Pachuca-Porto.