Una de freda i una de calenta

Futbol formatiu

04.08.2010 20:12

Aida Soriano

El Cadet B del FC Barcelona ha iniciat la seva participació a la Manchester United Premier Cup amb una victòria i una derrota que, al final de la primera jornada de competició, els deixa segons del grup C amb 3 punts.

En la primera jornada de competició de la Manchester United Premier Cup, el Cadet B del Barça ha provat el gust de la victòria contra l’amfitrió, el Manchester United (0-3), però també el de la derrota contra l’Alta Loma Arsenal SC d’Estats Units (2-3).

Triomf incontestable

nikepremierESP.jpgA les instal·lacions Esportives del Manchester, a Carrignton, i a les 9.30 h del matí (una hora més a Catalunya), el conjunt dirigit per Víctor Sánchez començava la seva participació a la fase final de la Manchester United Premier Cup 2010. El primer rival dels blaugranes ha estat l’amfitrió, el ManU, i el FC Barcelona ha fet palesa la seva superioritat des del precís moment que la pilota ha començat a rodar damunt del terreny de joc.

Durant els 40 minuts del matx, els blaugranes han tret profit de la rapidesa del camp per desplegar el seu joc. Als deu minuts, Jean Marie Dongou ha obert la llauna i ha pujat el 0-1 al marcador, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

El mateix protagonista, ja en la segona part, ha augmentat l’avantatge del Barça marcant el 0-2 i ja en el tram final del matx, quan l’equip treballava en la conservació de la pilota i després que dues rematades de Jon Toral s’estavellessin al pal, el jugador de Reus no ha perdonat més, ha enviat al fons de la xarxa una passada endarrera de Sandro Ramírez i ha sentenciat amb el 0-3. I és que tot i que Dongou ha estat el jugador del matx en anotar dues dianes, tot l’equip blaugrana ha jugat a un molt bon nivell i ha fet un partit molt seriós.

Toc d’atenció

2009-10-31_FCB_CADETE_B_-_UE_BORDETA_004.JPGPer la tarda, en el segon enfrontament contra l’Alta Loma Arsenal SC d’Estats Units, el Cadet B no ha aconseguit fer circular la pilota amb tanta fluïdesa com al matí. I als deu minuts, els blaugranes s’han vist sorpresos en un contraatac i en un córner que els han deixat amb un 0-2 en contra al marcador.

Els de Víctor Sánchez, però, han pogut retallar diferències abans del descans per mediació de Keita Balde a passada de Jon Toral (1-2). Quan semblava, però, que el Barça controlava la situació, amb la recuperació de la possessió, un gol de volea impossible ha deixat l’enfrontament novament coll amunt (1-3) pel Barça.

En la jugada següent, Pol Garcia ha establert el 2-3, però la remuntada blaugrana no s’ha pogut consumar. I és que el travesser ha impedit que el Barça marqués el gol de l’empat abans del final del matx.

Segons de grup

Amb aquests resultats, i amb tres punts en el seu haver, l’equip dirigit per Víctor Sánchez i Marcel Sans és segon del grup C a un punt del primer classificat (Sutherland Sharks) i està empatat amb Arsenal i Manchester. Només els dos millors equips de cada grup aconseguiran un bitllet pels quarts de final de divendres. Si el Cadet B vol ser un d’ells, en la jornada de dijous haurà de guanyar els dos partits de la fase de grups que li resten.
Els jugadors del Cadet B en un entrenament a Manchester. Fotos: manchesterunitedpremiercup.com/arxiu FCB.
Segona jornada
9.30 h MSS Kedah-Cadet B
A les 10.30 h (hora catalana), els blaugranes s’enfrontaran al cuer del grup. El conjunt malai només té un punt.

11.30 h Cadet B-Sutherland Sharks
A les 12.30 h (hora catalana), el Barça es veurà les cares amb el que per ara és el primer classificat del grup C. L’equip australià suma quatre punts en dos partits, un punt més que els blaugranes.