L’Aleví A, eliminat als quarts de final

F. Formatiu

25.06.2011 19:58

El conjunt de Sergi Milà ha perdut a Cadis contra l’Atlètic de Madrid (3-0) en un partit on els matalessers han imposat el seu gran potencial físic. Els alevins blaugrana s’han quedat fora d’un torneig on estaven oferint un gran nivell.

El partit de quarts de final contra l’Atlètic de Madrid era tota una final anticipada del torneig de futbol 7 d’alevins de Cadis.

S’imposa la força

El Barça ha intentat ser fidel al seu estil i ha començat dominant la pilota, però la força dels madrilenys s’ha imposat arran del primer gol de José Luis.

El potentíssim Salomón Obama ha marcat el 2-0 en el minut 9 del partit, i quan els blaugranes buscaven la reacció en el primer minut del segon període, un altre gol d’Obama ha deixat el partit resolt.

Trajectòria positiva

En la primera fase, el Barça havia ofert una gran imatge amb tres victòries i només una derrota.

Els de Sergi Milà van debutar amb un triomf (1-0) gràcies a un gran xut d’Oriol Busquets.

Busquets també va marcar l’únic gol dels blaugranes contra el Sevilla (1-0) en el segon partit del grup C.

L’única derrota, en aquesta primera fase, va arribar davant el Màlaga. Àlex Collado havia avançat els blaugranes amb un golàs, però en el tram final del matx els andalusos van remuntar amb dues dianes afortunades.

I contra la Reial Societat, l’Aleví A del Barça es va imposar amb gols d’Àlex Collado i Jorge Martínez en pròpia porteria.