Campiones de la Copa de la Reina (1-0)

Futbol Femení

19.06.2011 14:05

L’equip femení del Barça s’ha proclamat campió de la Copa de la Reina després de guanyar l’Espanyol en la segona meitat de la pròrroga. Olga García ha marcat el gol de la victòria.

La fitxa
FC Barcelona, 1
Espanyol, 0

FC Barcelona:
Ràfols, Lau, Meli, Ani, Melanie (min 90, Rocío), Marta U., Vicky (min 112, Romero), Noemí (min 72, Guti), Corredera, Montse Tomé (min 59, Carol), Olga.

Espanyol: Mariajo, Torrejón, Ane, Gimbert, Sonia (min 91, Lara), Meseguer, Monforte, Vilanova (min 63, Andrea), Erika, Alexia (min 99, Debo), Willy.

Gols: 1-0, Olga, min 108.

Àrbitre: Valentín Pizarro Gómez. Ha amonestat amb targeta groga Torrejón (min 26) i Vicky (min 99).
L’equip de Xavi Llorens ha dominat en tot moment una primera part carregada de nombroses triangulacions i llargues possessions de pilota. Les blaugrana s’han apropat a porteria creant perill, però sense fortuna.

Bon joc sense premi

Olga García, amb un xut a porteria després d’una jugada individual, ha creat l’oportunitat més clara dels primers quaranta-cinc minuts. En els últims instants, l’Espanyol ha tornat a agafar el rol del partit creant alguna ocasió de perill amb xuts des de fora l’àrea blaugrana.

La segona part, però, ha servit per canviar els papers dels equips. L’Espanyol ha mantingut el domini del final de la primera part creant nombroses ocasions de perill. Per la seva part, les de Xavi Llorens han suportat la pressió ofensiva blanc-i-blava aconseguint mantenir el marcador a zero i forçant la pròrroga.

Una pròrroga blaugrana

La pròrroga ha despertat les ganes de viure del Barça en aquesta final. La máxima igualtat entre els dos conjunts s’ha trencat després de 107 minuts, quan la jugadora blaugrana Olga García ha definit molt bé una centrada per la dreta de Carol.

Finalment, amb 120 minuts jugats, les de Xavi Llorens s’han proclamat campiones de la Copa de la Reina per 1 a 0 davant l’Espanyol, el vigent campió de la competició.