Classificats per a la final (3-3)

Juvenil A

18.06.2011 19:05

Festival ofensiu i classificats per a la final (3-3)

El Juvenil A blaugrana ha aconseguit el passaport per a la final de la Copa del Rei després d’empatar a tres contra el Deportivo en un partit on han vist porteria Dongou (2) i Gerard Deulofeu.

L’1-4 de l’anada no ha deslluït un partit molt bonic i espectacular al Miniestadi que ha servit perquè el Barça arribi a la final de la Copa del Rei juvenil tres anys després.

L’encert de Dongou

2011-06-18_PARTIDO_09.JPGJean Marie Dongou ha estat el gran referent del Juvenil A en els primers 45 minuts. El camerunès ha avisat amb un xut amb l’esquerra en el minut 3 i, només tres minuts després, ha inaugurat el marcador amb una bonica jugada individual.

Però el Deportivo ha empatat gràcies a un dubtós penal que ha transformat Àlex Ares al quart d’hora del matx.

L’equip gallec no es tancava al darrere i volia jugar amb unes premisses molt similars a les del Barça. El partit era obert, i amb molts espais els blaugranes generaven molt de perill.

I així, el segon gol ha tornat a portar la signatura d’un Dongou que no ha desaprofitat l’assistència de Javi Espinosa. Era el minut 31 del partit i l’eliminatòria estava resolta.

Abans del descans, Patri ha marcat un gol, que ha estat anul•lat per un fora de joc inexistent.

Segon temps de joc obert

2011-06-18_PARTIDO_18.JPGEl panorama del partit no ha variat en un segon període marcat per l’alegria en la concepció del joc dels dos equips.

El Deportivo, amb la defensa molt avançada, era incapaç d’aturar un jugador tan ràpid com Deulofeu, que guanyava una vegada i una altra l’esquena dels defensors.

En el minut 59, una gran jugada entre Dongou i Deulofeu ha acabat amb un toc subtil del davanter de Riudarenes que ha enviat la pilota a l’escaire. Un golàs espectacular de Gerard que semblava que resolia el partit.

I tot i que Deulofeu i Ernesto han tingut en les seves botes l’oportunitat de marcar més gols, ha estat el Deportivo qui ha vist porteria en l’últim quart d’hora del matx.

Àlex Perez, amb una fabulosa maniobra individual, ha escurçat diferències en el minut 75. I el mateix davanter deportivista s’ha aprofitat d’una confusió arbitral en el llançament d’un fora de banda per empatar el partit quan quedaven 4 minuts per al final.

L’Espanyol, a la final

El Barça jugarà contra l’Espanyol a Ceuta la final de la Copa del Rei juvenil. Els blanc-i-blaus han empatat (1-1) contra el Rayo a Sant Adrià i d’aquesta manera han fet bo el resultat de Vallecas (0-3).