Espanya s’apropa a semifinals (0-2)

15.06.2011 20:03

Dos gols d’Adrián, un a cada part, han donat a la selecció d’Espanya la primera victòria a l’Europeu Sub-21 que es juga a Dinamarca. Montoya i Thiago han estat els jugadors del Barça que han sortit d’inici.

Espanya ha estat molt superior a la República Txeca i s’ha adjudicat els tres punts de la segona jornada merescudament. Thiago i Montoya han estat els blaugrana titulars i han jugat tot el partit, mentre que Jeffren –titular a la primera jornada- i Bojan no han disputat cap minut.

Amb aquest triomf, doncs, el combinat de Luis Milla suma quatre punts, supera en un la República Txeca (3) i té molt de cara la classificació per a la ronda de semifinals.

Dos gols semblants

Amb tota la possessió des de l’inici i amb Thiago com a gran dirigent al migcamp, Espanya ha tancat al darrere la República Txeca, que no perdia un partit des de feia dos anys. Precisament Thiago ha estat l’encarregat d’iniciar la jugada de l’1-0, quan ha tret ràpidament una falta per a Mata, que ha assistit al golejador Adrián (min 26).

Mata i Adrián han tornat a ser protagonistes a la represa de la segona part, quan s’han associat en una rèplica del primer gol per fer-ne el segon (min 47). Amb el 0-2 en contra ha estat quan els txecs han estirat línies per primer cop. La reacció, sense perill real, arribava massa tard.