El Cadet A fa el doblet

Futbol Formatiu

11.06.2011 16:11

L’equip de García Pimienta ha guanyat la final del Campionat de Catalunya després d’imposar-se a l’Espanyol a la tanda de penals. El Cadet A aconsegueix el doblet i arrodoneix una temporada perfecta.

La plantilla del Cadet A amb el trofeu del Campionat de Catalunya. Fotos: Àlex Caparrós

El Benjamí A i l’Infantil-Aleví femení tampoc fallen
Els equips Benjamí A i Infantil-Aleví femení del Barça també van proclamar-se campions de Catalunya després de guanyar l’Espanyol en les finals disputades aquest dissabte a Montcada i Reixac. L’equip de Marc Serra ha superat els blanc-i-blaus a la tanda de penals després d’arribar al final del temps reglamentari amb empat a zero. Per la seva banda, les noies de Jordi Ventura han golejat l’Espanyol per 4-1.
Temporada rodona la del Cadet A del Barça. L’equip de García Pimienta ha assolit la Lliga i el Campionat de Catalunya en un doblet esplèndid. Els blaugranes han hagut de suar de valent per imposar-se a l’Espanyol a la tanda de penals, després d’arribar amb 2-2 al final dels 80 minuts de la final del Campionat de Catalunya disputada a Montcada i Reixac.

2011-06-11_FCB_CADETE_A_-_RCD_ESPANYOL_018.jpgEl porter blaugrana Ondoa ha aturat dos penals a l’Espanyol després que Grimaldo hagués marcat el decisiu que donava la victòria al Cadet A blaugrana.

Un derbi intens

Al Barça li ha costat entrar en el partit i l’Espanyol ho ha sabut aprofitar avançant-se en el marcador en el minut 13 per mitjà de Maxi. Amb el 0-1, el Cadet A blaugrana ha passat a tenir el domini del partit i ha crear ocasions de gol tot i que sense encert en la rematada final.

2011-06-11_FCB_CADETE_A_-_RCD_ESPANYOL_032.jpgEn el segon temps, el Barça ha insistit en el seu domini fins que, en el minut 45, Godswill ha empatat el partit amb una oportuna rematada des de l’interior de l’àrea. L’1-1 ha esperonat el Barça i ha descentrat l’Espanyol. En el minut 60, Mamadou, amb un xut potent i col·locat, capgirava el marcador.

L’Espanyol empata i el Barça guanya en els penals

Però, lluny de tranquil·litzar el joc blaugrana, el gol ha trencat el partit. L’Espanyol s'ha sentit més còmode en aquest context i, en el minut 72, Iago ha posat el 2-2  en el marcador i ha forçat la tanda de penals. Finalment, però, el Barça ha estat més efectiu des dels onze metres, ja que ha transformat quatre llançaments per tres de l’Espanyol.