Gran espectacle,eliminatòria oberta (3-2)

Juvenil A

29.05.2011 14:28

Jaume Marcet

El Juvenil A blaugrana s’ha imposat per la mínima a l’Athletic Club de Bilbao en un partit molt intens i emocionant fins al final. Dongou, amb dos gols i un penal provocat, ha estat el gran protagonista del matx.

Dongou ha marcat dos gols en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei juvenil. Fotos:Àlex Caparrós/FCB

La fitxa del partit
FC BARCELONA: Unzué, Carlos Julio (Bako, min 85), Rosell, Ayala, Balliu, Gustavo, Masó (Dalmau, min 81), Espinosa, Ernesto (Patri, min 75), Dongou, Cristian (Etock min 32).

ATHLETIC: Aitor, Iñaki, Ruiz, Bustinza, Saborit, Aguirretxe, Ramalho (Guillermo, min 60), Laporte, Txema,Jon, Iñigo.

Gols:
0-1, Bustinza, min,26.
1-1, Etock, min,37.
2-1, Dongou, min 46.
3-1, Dongou, min 56.
3-2, Guillermo, min 82.
El Juvenil A patirà a Bilbao per classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei juvenil.

Aguirretxe, en el minut 2, xutava una falta perillosa. I la primera aproximació blaugrana arribava en el minut 12, amb un intent des de fora de l’àrea de Cristian Herrera.

S’avança l’Athletic

Tot i que el Juvenil A blaugrana dominava de manera còmoda la pilota, l’Athletic no patia en la seva zona defensiva. I així, els bascos s’han avançat en el marcador amb un gol de cap de Bustinza després d’una falta lateral.

Dongou, clau

2011-05-29_FCB_JUVENIL_A_-_ATHLETIC_CLUB_BILBAO_005.jpgL’entrada de Gael Etock per Cristian li ha donat més força ofensiva a un conjunt que ha finalitzat el primer període eufòric en remuntar el gol de l’Athletic.
Dongou ha estat objecte d’un penal en el minut 37 que ha transformat Gael Etock. I just abans del descans, Dongou s’ha inventat un gol amb un control fantàstic i un xut imparable,

Segona part de joc ofensiu

2011-05-29_FCB_JUVENIL_A_-_ATHLETIC_CLUB_BILBAO_003.jpgA la represa Espinosa ha avisat amb un xut perillós en el minut 10, però qui ha tornat a veure porteria és Jean Marie Dongou. El camerunès ha tornat a sorprendre amb un gran xut. El ‘9’ del Juvenil A del Barça és un davanter centre portentós, amb unes condicions físiques i tècniques que sorprenen en un jugador en edat cadet.
Amb el 3-1 en contra l’Athletic ha avançat línees i ha buscat apropar-se a la porteria d’Unzué. I les millors ocasions han estat a pilota aturada. Després que Unzué es lluís amb quatre aturades consecutives en una acció increïble , l’Athletic ha escurçat diferències amb un nou gol fruit d’un cop de cap de Guillermo.