No afluixen ni amb els campionats decidits

El planter no afluixa ni amb els campionats decidits

Tot i que la majoria de Lligues estan resoltes, els equips de les categories inferiors del Barça han tornat a oferir-nos una gran jornada de futbol ofensiu i de qualitat amb resultats excel.lents.

La jornada al futbol femení
Lliga Nacional Femenina
CERDANYOLA DEL VALLÈS,1 - FC BARCELONA B, 3
Al final del partit, el marcador va lluir l’1 a 3, però les noies blaugrana van tenir ocasions per obtenir un resultat més ample. Una diana de Carla Gómez i un gol de penal de Zoraida van signar la victòria blaugrana.

Lliga Femení Juvenil-Cadet
FC BARCELONA JUVENIL,7 - SANTPEDOR 1

Golejada de les noies del Juvenil- Cadet del Barça davant el Santpedor ( 7-1). Les noies de Carlos Tegón i Jordi Garcés van dominar el matx des del primer minut i van jugar a plaer. Les golejadores del matx van ser Anna Alcocer, amb un hat-trick , i Pilar Garrote, Joana (1) i Elba (1) amb un gol cadascuna.

Infantil-Aleví Femení
ESPANYOL, 2- FC BARCELONA, 3
El derbi que enfrontava el Barça i l’Espanyol va acabat amb victòria culer. Les noies de Jordi Ventura i Zoe Garcia van sortir molt posades en el partit, però, quan feia pocs minuts que havia començat la primera part, l’Espanyol va avançar-se en el marcador. Només cinc minuts després, Judith va signar l’empat. El segon quart va tenir color blaugrana. Les noies van tenir un domini absolut de l’esfèrica durant tot el període, cosa que es va veure reflectida amb el gol de Nerea, que va ser l’encarregada de posar les diferències en el marcador, i el de Judith, que va sentenciar el matx. Amb aquest resultat, les noies de l’Espanyol no van abaixar els braços i van aconseguir el 2 a 3 en una jugada de córner. Però la superioritat del Barça en defensa i en atac va fer que, finalment, les blaugranes s’enduguessin el partit. Ara esperen el dia 4 de juny per començar els primers partits classificatoris per a la Copa Catalunya.
Lliga Nacional Juvenil
REUS, 2 - FC BARCELONA B, 3
Ni el Lleida, ascendit, ni el Juvenil B blaugrana, campió, s’hi jugaven res però van oferir un bon espectacle. Mamadou Sylla i Àlex López van marcar els dos primers gols de l’equip de Sergi Barjuan. 2011-05-11_CE_EUROPA_-_FCB_JUVENIL_B_003.JPGEl Reus va escurçar les diferències amb un gol, però abans del descans Bacary Mendes signava el tercer. Els reusencs van tornar a marcar a la segona meitat en un partit molt ben jugat pels deixebles de sergi Barjuan i Marc Guitart. Els jugadors amb menys minuts al llarg de la temporada van disputar a un gran nivell l’últim partit de la Lliga. Diumenge a Lleida, contra l’equip de la Terra Ferma, encetaran la Copa Catalunya.

Lliga Preferent Cadet
FC BARCELONA B, 4 - CORNELLÀ, 2
2011-05-03_FCB_CADET_B_-_VILANOVA_-_001.JPGEls nois de Francesc Artiga i Andrés Martín es van imposar al Cornellà per un 4-2. L’equip visitant va ser el primer a obrir el marcador pocs minuts després que hagués començat matx. Però els Cadets no van deixar de generar ocasions per la dreta del camp. Carlos Blanco va signar l’empat amb un xut directe de falta i Enguene va fer la diana que deixava el marcador amb un 2-1, resultat amb el qual es va arribar al descans.
L’entrada en la segona part de Soto, Toni, Zalzman, Kaptoum, Sebas, Adama i Andrei va fer que el partit es revolucionés i agafés embranzida. El bon criteri dels jugadors va fer que Salsman i Toni sentenciessin el partit amb dos gols més.

Primera Divisió Aleví
CORNELLÀ,3 - FC BARCELONA A, 8
Espectacular remuntada la que van protagonitzar els nois d’Andrés Carrasco i Sergi Milà. L’Aleví A del Barça va començar malament, fluix i poc convençut del seu joc. Davant d’això el Cornellà va reaccionar i, en els dos primers quarts, els locals van fer els tres gols que aparentment sentenciaven el matx. Els nois blaugrana, però, van sortir endollats en els dos últims quarts, van encoratjar-se i van jugar com ells saben, i en deu minuts Càmara va signar sis gols. Ja en l’últim quart, Juan Fernández i Juli van participar amb un gol cadascun en la golejada blaugrana.

Primera Divisió Benjamí
FC BARCELONA A, 6- GRAMENET, 0
2010-09-26_BENJAMIN_A_12.JPGEls nois de Marc Serra i David Sánchez van superar la Gamanet per un 6 a 0. En el primer quart l’equip rival va plantar cara al Barça i va sortir molt ben col•locat, però el ritme frenètic dels blaugranes va ofegar la Gramenet, tot i que els dos primers quarts no van ser gaire fructífers per als nois de Marc Serra, que van marxar al descans amb un 0 a 0. A la represa, però, el Barça va fer els sis gols seguits, obra d’Ivan (3), Nil (1), Adrià (1), Guillermo Amor (1).

Segona Divisió Benjamí
FC BARCELONA C, 9 – FC SANTBOIÀ, 0
Els nois de Jordi Puig van marcar fins a 9 gols en el partit contra el Santboià. El domini del matx va ser totalment del Barça. En el primer quart l’equip rival no va saber llegir el joc blaugrana i el Benjamí C va fer sis gols en el primer quart. En el segon temps, Jordi Puig va demanar més tranquil•litat als nois i un joc més elaborat. En els últims dos quarts l’equip blaugrana va ampliar la golejada amb tres gols més.

Tercera Divisió Benjamí
ESCOLA PERFORMANCE, 3 – FC BARCELONA, 1
Victòria contundent de l’Escola Performance davant del Prebenjamí A del Barça. Els nois de Cristian Catena i Òscar Hernández van jugar bé, però no van poder plantar cara a un equip molt fort en seu camp. Enric Ambrosio va ser el primer a obrir la llauna, i va ser l’únic blaugrana a trobar porteria. Els primers minuts de partit, per tant, van afavorir els blaugranes, però aquest gol va esperonar els nois de l’Escola Performance i amb tres dianes van aconseguir els tres punts del matx.