Cap a quarts (2-3)

Juvenil A

22.05.2011 17:39

El Juvenil A del Barça no deixa escapar una eliminatòria que ja tenia encarrilada i venç el Las Palmas (2-3).

El Juvenil A ha superat 2-3 el Las Palmas. Foto: Arxiu FCB

La fitxa
UD Las Palmas, 2
Juvenil A, 3

UD Las Palmas: Andrés Pedro (Nauzet, min 88), Godoy, Toba, Jeffrey (Álvaro, min 75); Borja, Nili, Alejandro Rodríguez (Edu Hernández, min 63), Adrián (Leo, min 65), José Artiles i Pablo Saranova (Kiowa, min 59).

FC Barcelona A: Carlos; Edu, Oriol Rosell, Ayala, Julio (Bako, min 77); Gustavo, Masó (Palacio min 59), Espinosa, Ernesto; Gerard Delfou (Cristian, min 53) i Etock (Dongou, min 64).

Gols: 1-0, Etock, min 2; 1-1, Pablo Saranova, min 8; 1-2, Ernesto, min 77; 1-3, Dongou, min 87 i 2-3, José Artiles, min 88.

Àrbitre: José Luis Pulido Santana.
El resultat els avalava (6-2), però havent vist la reacció del Las Palmas a la Ciutat Esportiva quan tot i el 5-0 en contra els canaris van aconseguir dos gols en pocs minuts, els blaugranes feien bé de no refiar-se’n.

Etock obre la llauna

Dos minuts ha trigat el Barça a encetar el marcador amb un gol d’Etock que eixamplava el marcador de l’anada. Tot i això, el Las Palmas ha empatat sis minuts després, i amb l’1-1 s’ha arribat al descans.

Dos gols més donen el pas a quarts

El control del partit i el domini de la pilota han estat blaugranes, així que el gol no havia de trigar a arribar. De fet, en el minut 77, Ernesto enviava la pilota al fons de la porteria i els nois d’Òscar Garcia es tornaven a avançar. Amb l’1-2, el Barça encara ha trobat el temps necessari per fer el tercer gol, que ha estat de Dongou en el minut 87, i el Las Palmas ha signat la seva segona diana un minut després.

En espera del sorteig

Amb el 2-3 al marcador i un global de 9-4, el Barça ja espera rival a quarts. El sorteig es farà dilluns i entraran al bombo equips de la talla de l’Espanyol o el Madrid.