Un pas més a prop de la Copa (1-2)

Femení A

22.05.2011 16:26

Un pas més a prop de la Copa de la Reina (1-2)

Amb els deures fets a casa (2-0), les noies de Xavi Llorens han aconseguit classificar-se per a les semifinals de la copa de la Reina després d’imposar-se al Rayo Vallecano per un 1-2.

El Femení A del Barça ha sortit a guanyar, encara que tenia un bon coixí del partit d’anada, el 2 a 0 aconseguit a la Ciutat esportiva. Les noies de Xavi llorens no han perdonat i en la primera part han fet els dos gols per sentenciar l’eliminatòria. L’equip blaugrana només ha tardat 4 minuts per obrir la llauna. Olga, amb un xut potent des de fora de l’àrea, ha estat l’autora del gol. I només 7 minuts més tard, Olga ha tornat a fer diana.

Mantenir el resultat

En la segona part, el Rayo Vallecano ha generat moltes ocasions, però s’ha topat amb una muralla defensiva. L’estratègia per mantenir el resultat ha vingut des de la banqueta. Xavi Llorens ha efectuat canvis per reforçar la defensa, que només ha comès un error, i que s’ha traduït en l’únic gol del Rayo. El Barça també ha destacat en atac, però ha desaprofitat quatre oportunitats clares d’un u contra u davant la portera madrilenya.

Dilluns decidirà la sort

Dilluns al matí es farà el sorteig per determinar contra qui jugaran el proper partit les noies de Xavi llorens. La Final Four es preveu que serà molt complicada. Reial Societat, Atlètic de Madrid i Espanyol són els possibles rivals que es pot trobar el Femení A del Barça.