Alegria merescuda per al Juvenil B i el Cadet B

F.Formatiu

16.05.2011 13:41

Jaume Marcet

Les celebracions amb motiu de la Lliga del Juvenil B i el títol guanyat pel Cadet B, a més del gran inici a la Copa del Rei del Juvenil A, marquen una jornada al planter molt intensa.

Els jugadors del Juvenil B van celebrar la Lliga d'una manera similar al primer equip. Fotos: Àlex Caparrós, Miguel Ruiz / FCB i Severino Fernández.

Copa del Rei Juvenil Anada Vuitens
FC Barcelona 6 - Las Palmas 2
2011-05-15_JUVENIL_A_07.JPGPas de gegant dels nois d’Òscar Garcia i Quique Àlvarez per classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei juvenil.

Al primer temps, el Juvenil A blaugrana guanyava de manera contundent (4-0). Ayala, de cap, i un superb Dongou (3) van marcar les diferències.

Deulofeu marcava el cinquè de penal, però el las Palmas reaccionava amb dos gols. Etock, al temps afegit, establia el 6-2.

Lliga Nacional Juvenil
FC Barcelona B 3 - Cornellà 0
2011-05-14_FCB_JUVENIL_B_-_UD_CORNELLA_JUVENIL_B_070.jpgEl Juvenil B es va proclamar campió de Lliga després de no haver-ho aconseguit en les dues anteriors oportunitats.

Després de perdre als camps del Mollet i de l’Europa, els nois de Sergi Barjuan no van perdonar contra el Cornellà.
Patri, de penal, Babunsky amb un gran xut i un cop de cap de Bako van permetre que l’eufòria es desfermés als vestidors.

Divisió d’Honor Cadet
FC Barcelona A 3 - Lleida 0
Còmoda victòria la que va endur-se el Cadet A del Barça contra el Lleida.
Els nois de García Pimienta i de Ramon Ros van encetar el marcador molt d’hora, amb un gol d’Iu Ranera. Al minut 20, els blaugranes ja guanyaven per 2-0 gràcies a una diana de Mamadou, que va repetir a la segona part, posant al marcador el definitiu 3-0.

Lliga Preferent Cadet
Valls 2 - FC Barcelona B 2
Els nois de Fran Artiga es van proclamar campions després de la derrota del Gavà. Sense aquesta derrota els nois del Cadet B blaugrana haurien d’haver esperat una jornada més, ja que el Valls va empatar al temps afegit. Els gols blaugrana de Moha i Enguene van arribar als primers 8 minuts del partit. L’equip de Fran Artiga i Andrés Martín va poder sentenciar el matx al primer període, però després va relaxar-se en excés.

Primera Divisió Infantil
Espanyol B 0 - FC Barcelona A 3
Els nois de Francesc Sánchez i de Xavier Franquesa van imposar-se a l’Espanyol, conjunt un any més petit, per 0-3. Tot i que la primera part va estar farcida d’ocasions per als blaugranes, ambdós equips van arribar al descans sense estrenar el marcador. Va ser a la represa quan, tot just als primers instants, el Barça ja va marcar amb gols de Paik, de Rafa Mir i de Carlos Martínez.

FC Barcelona B 1 - Espanyol A 3
DSC03282a.jpgL’Infantil B no va poder vèncer els jugadors de l’Espanyol, de segon any, i va encaixar un gol molt matiner al minut 5. Al segon quart, els periquitos van empatar-se en pròpia porta, però, tot i això, va saber compensar l’error al tercer quart, quan van marcar la tercera i última diana.

Primera Divisió Aleví
Jabac i Terrassa B 5 - FC Barcelona A 12
Imponent resultat el que es va veure després del xiulet final a Terrassa. L’Aleví A va estar molt bé en la tasca ofensiva i això va quedar patent en el marcador, amb gols de jugadors com Cámara o Juan Fernández. Tot i anar sempre per davant, el Barça va tenir alguns errors defensius que van permetre als egarencs d’apropar-se als nois d’Andrés Carrasco i de Sergi Milà. Al final, però, 12-5 al marcador.

FC Barcelona C 22 - Ciutat Cooperativa B 0
Marcador memorable el que van aconseguir els nois de Jordi Font i de Francisco Javier Pérez, que van mantenir la porteria a zero durant tot el matx, i en canvi van perforar la xarxa rival en 22 ocasions. Tot i començar de manera irregular, l’equip va guanyar en intensitat i va acabar desplegant un molt bon joc, que va permetre als blaugranes d’arribar, fins i tot, a intercanviar-se posicions al camp. Això va permetre que absolutament tots els jugadors poguessin marcar alguna diana i participar de la festa.

Segona Divisió Aleví
FC Barcelona D 6 - Ciutat Cooperativa A 0
Molt bon partit de l’Aleví D, que va tenir prou paciència per aconseguir una possessió de la pilota prou alta per controlar plàcidament el partit i, alhora, fer mitja dotzena de gols. Els golejadors van ser Àlex Calatrava, amb un hat-trick, Albert Portas, amb dues dianes, i Dani Molina.

Primera Divisió Benjamí
FC Barcelona A 7 - Igualada 1
Partit dominat pels nois de Marc Serra i de David Sánchez, que van emportar-se la victòria per un clar 3-0. L’Igualada va provar d’encetar el marcador, però no va poder contrarestar l’eficàcia golejadora de gent com Guille, Ivan, Adri, Sergi i Eric.

Junior 2 - FC Barcelona B 2
Últim partit de la temporada per al Benjamí B, que ja va proclamar-se campió la setmana passada. Els nois de Marcel Sans i d’Isaac Garcia jugaven en un camp complicat, encara que van aconseguir desplegar un bon nivell de joc sobre la gespa. El Júnior va avançar-se, però Ismael no va permetre que s’allunyessin i va empatar el matx. De nou, els locals van anticipar-se amb el 2-1, però en aquesta ocasió Antonio va signar l’empat, el definitiu 2-2.

FC Tercera Divisió Benjamí
Barcelona 6 - Llongueras Sant Crist 0
Victòria contundent la dels més petits del Club. Sicu va encarrilar molt bé el partit tot just al primer minut. Toni Gómez va ser l’autor de la segona diana, també a l’inici del segon quart, i Arnau i Eric Ambrosio van fer la seva al tercer quart. Ambrosio va marcar el seu segon gol al quart període i Xavi Simons va tancar el partit amb el definitiu 6-0.

Lliga Femení Juvenil- Cadet
Vilafranca 2 - FC Barcelona Juvenil-Cadet 3
Partit molt dur el que van endur-se les noies de Carlos Tregón i de Jordi Garcés. La pressió local per endur-se els tres punts van dificultar a les blaugranes sentenciar el matx, que, tot i controlar, no van poder rematar fins al segon temps. Judit Rivero, Judith Fernández i Laura van ser les autores dels tres gols.