Amb la mirada posada a Madrid (2-0)

futbol base

15.05.2011 21:03

fcbarcelona.cat

Les noies de Xavi Llorens guanyen 2-0 el Rayo Vallecano en l’anada de quarts de la Copa de la Reina, aconseguint un gran resultat per afrontar el partit a Madrid

La fitxa

FC Barcelona, 2
Rayo Vallecano, 0

FC Barcelona A
: Ràfols, Ani, Laura, Meli, Noe, Marta, Guti, Olga (Leila, min. 30; Montse min. 65), Melanie (Elba, min. 75), Sandra (Rocío min. 60), Marta Corredera

Rayo Vallecano: Alicia, Ale, Maria Galán, Burgos, Pili, Míriam, Chini, Jenni, Sonia, Natalia, Paloma (Fumi, min. 45)

Àrbitre: Francesc Galán

Gols :
1-0 Olga (min. 10),
2-0 Corredera (min. 15)

Dos gols matiners han encarrilat els quarts de finals entre el Femení A i el Rayo Vallecano. Olga ha estat l’encarregada d’obrir la llauna i Corredera, de tancar el marcador en el definitiu 2-0.

Una part per cada equip
La primera part ha estat plena d’ocasions del Barça, amb dues pilotes als pals incloses, i s’hagués pogut arribar al descans amb un ampli marcador a favor de les blaugranes.
A la represa, el Rayo ha demostrat per què és el campió de Lliga i ha intentat comprometre les blnoies de Llorens, que han sabut defensar-se molt bé i fer estèril la pressió a què s’han vist sotmeses.

Pendents de la tornada
Les noies del Femení A viatjaran a Madrid, on diumenge a les 12h disputaran la tornada dels quarts al camp del Rayo. El partit, que no se’ls presenta gens fàcil, donarà el passi a la següent ronda al millor dels dos conjunts.