A Las Palmas, amb la catifa vermella (6-2)

Futbol base

15.05.2011 17:46

El Juvenil A del Barça venç per 6-2 Las Palmas en el partit d’anada de vuitens de la Copa del Rei i ara ha de rematar l’eliminatòria a les illes.

La fitxa

FC Barcelona A, 6
Las Palmas, 2

FC Barcelona: Jesús, Edu, Rosell, Ayala, Julio, Gustavo, Ernesto (Cristian, min. 35), Masó, Dongou (Etock, min. 55), Rafa (Pol Calvet, min. 50), Gerard Deulofeu (Grimaldo, min. 73)

Las Palmas: Álex, Pedro, Verdes, Toba, Rivero, Álvaro (Jeffey, min. 78), Leo (Alexandro, mint. 45), Martín (Pablo, min. 52), Adrián, José Artiles (Fran, min. 90), Dylan (Nilis, min.52)

Gols: Sergio Ayala (1-0, min.10), Dongou (2-0, min.13), Dongou (3-0, min. 23), Dongou (4-0, min. 39), Deulofeu (5-0, min. 53), Adrián (5-1, min. 67), José Artiles (5-2, min. 84), Etock (6-2, min. 93)

Àrbitre: Sánchez Rico

Targetes grogues: Adrián, Leo, Toba, Álex, Pol Calvet

Targetes vermelles: Álex

Cinc minuts només ha trigat en arribar la primera rematada a porteria dels nois d’Óscar Garcia. Sabien que gran part de la feina per passar la ronda s’havia de fer a casa, i han sortit al terreny de joc disposats a clavar ja un peu i mig als quarts de final.

Primer temps letal

Si la primera rematada avisava, la segona ja no perdonava. Sergio Ayala ha aconseguit encetar el marcador amb una rematada de cap en una falta lateral que començava a encarrilar l’eliminatòria.

Pocs instants després, alminut 13, Dongou aprofitava una passada en profunditat per superar el porter i marcar el segon gol.

El mateix Dongou ha demostrat poc després que, deixar-lo sol en una àrea, és un mal descuit, perquè és capaç de rebre la pilota, enganyar el porter fent mitja volta i enviar la pilota amb la cama esquerra al fons de la porteria rival sense que ningú pugui evitar-ho.

Abans d’anar al descans, Dongou de nou, molt treballador en defensa i servicial amb l’equip, ha signat el hat-trick amb un gol d’oportunisme, després d’aprofitar el refús del porter d’un xut de Deulofeu, a la sortida d’un córner.

Reacció visitant

2011-05-15_JUVENIL_A_06.JPGA la represa, Las Palmas ha sortit disposat a buscar el gol de l’honor, però ha estat Deulofeu qui ha apujat la maneta al marcador després que el porter Álex li fes un penal clar. Després d’aconseguir el cinquè gol, els juvenils han patit durant uns minuts un excés de relaxament que han pagat car.

Als 22 minuts Adrian feia el primer gol dels visitants de penal i José Artiles tancava el marcador dels canaris a poc més de cinc minuts pel final.

A partir d’aquest moment, el partit s’ha revolucionat: a Las Palmas li han anul•lat un gol per clar fora de joc enmig de les protestes dels aficionats canaris, i en una contra del Barça, el porter ha estat expulsat després de fer una dura entrada sobre Cristian.

Ja al temps afegit, Etock driblava un defensa i superava el porter amb un potent xut, que ha fet pujar al marcador el definitiu 6-2..

Els d’Óscar Garcia viatjaran ara a Las Palmas amb una renda àmplia, després que els juvenils no hagi fallat, enllestint part de la feina a casa.