A la tercera oportunitat… el Juvenil B campió

Futbol Formatiu

14.05.2011 17:14

Jaume Marcet

L’equip de Sergi Barjuan no ha desaprofitat la tercera oportunitat per proclamar-se campió de Lliga i ha pogut superar el Cornellà amb gols de Patri, Babunski i Bako.

Sergi Barjuan, entrenador del Juvenil B, camí de la dutxa en la celebració del títol. Fotos: Àlex Caparrós/FCB

El Cadet B, campió amb sorpresa

El Cadet B havia de guanyar al camp del Valls per proclamar-se campió de Lliga, però tot i dominar el partit a plaer (0-2 en el minut 8), els locals han aconseguit empatar el matx amb un gol en el minut 33 del primer temps i un segon gol en el temps de descompte. D’aquesta manera, la tristor i la decepció era el sentiment d’un grup que veia com se´ls escapava una oportunitat per celebrar el títol. La derrota, però, del segon classificat, el Gavà, ha fet que els nois de Fran Artiga s’hagin proclamat campions. Un títol que no han pogut celebrar als vestidors, ja que en aquell moment no coneixien el resultat dels gavanencs.

Diumenge passat el Juvenil B només necessitava un punt al camp del Mollet… i va perdre (2-0).

Al Nou Sardenya, dimecres, els de Sergi Barjuan guanyaven 1-2 en el minut 87 i al final van caure per 3-2 contra l’Europa.

Davant el Cornellà, i en la jornada 33 de la competició domèstica, es presentava la tercera oportunitat consecutiva per segellar el títol de Lliga, i en aquest cas el Juvenil B no ha fallat.

Efectivitat de campió

2011-05-14_FCB_JUVENIL_B_-_UD_CORNELLA_JUVENIL_B_007.jpgDesprés d’una primera meitat marcada pels nervis i la imprecisió en les passades, el Juvenil B ha decidit el matx gràcies a l’encert en els metres finals.

Una gran jugada del lateral esquerre Grimaldo ha acabat amb un penal que ha transformat Patri en el minut 51.

David Babunski, amb un xut llunyà impecable, ampliava les diferències en el marcador amb un gol en el minut 55.

La tercera i definitiva diana l’ha signada, en el minut 81, el camerunès Bako a la sortida d’un córner amb un magnífic cop de cap.

Eufòria a la gespa

2011-05-14_FCB_JUVENIL_B_-_UD_CORNELLA_JUVENIL_B_048.jpgQuan l’àrbitre Juan Manuel Martín ha xiulat el final del partit, l’eufòria s’ha desfermat al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els jugadors i tècnics ho han pogut celebrar, per fi, i s’han posat unes samarretes especials per celebrar el campionat. Tots plegats, a l’estil del primer equip, s’han agafat les mans i han fet una rotllana espectacular.

Els responsables tècnics del futbol formatiu, Guillermo Amor i Albert Puig, han felicitat els tècnics i jugadors, que han marxat ràpidament cap a la dutxa.