Derrota dolorosa (3-2)

F.Formatiu

12.05.2011 12:02

Derrota dolorosa del Juvenil B(3-2)

El Juvenil B ha perdut ‘in extremis’ al camp de l’Europa (3-2). El partit era decisiu per als nois de Sergi Barjuan, ja que la victòria o l’empat els donaven la Lliga.

Tot apuntava que seria una nit dolça per al Juvenil B, i els blaugranes han començat amb bon peu perquè ho fos. El domini del partit era del Barça i al minut 33 Cristian ho ha demostrat en marcar el primer gol de l’enfrontament. David, des de propi camp, ha fet una gran assistència a l’11 del Juvenil B, que no ha desaprofitat l’ocasió per obrir la llauna.

El partit es revoluciona

2011-05-11_CE_EUROPA_-_FCB_JUVENIL_B_004.JPGAmb l’1-0 al marcador, i ja a la segona part, Uea ha empatat el partit per als locals. Dongou, tot just quatre minuts més tard, s’avançava de nou en el marcador. El títol era més a prop. A les acaballes del partit, el Barça veia com se li escapava la victòria i l’Europa empatava amb un gol de Fede. Tot i així, l’empat encara els servia per proclamar-se campions. Però en l’últim minut, mentre els blaugranes estaven impacients ja per saltar al terreny de joc i celebrar el títol amb la resta de companys, Uea ha desfet els somnis del Juvenil B amb un gol als últims segons del matx.

Aquest dissabte, els nois de Sergi Barjuan tindran l’oportunitat de treure’s l’espina i guanyar la Lliga davant el Cornellà, envoltats de la seva afició.