Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’última foto dels residents a l’actual Masia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Formatiu

11.05.2011 13:32

L’última foto dels residents a l’actual Masia

Jaume Marcet


La fotografia oficial dels residents de la Masia s’ha fet per última vegada en el marc de l’edifici clàssic situat al costat del Camp Nou. El proper retrat dels residents del Club es farà a la nova Masia de la Ciutat Esportiva.


Fotos: Álex Caparrós (FCB)
Fotos: Álex Caparrós (FCB)

La fotografia oficial dels residents de la temporada 2010/11 serà recordada sempre com l’última que es va fer amb la Masia tradicional com a escenari.

Els nois que aspiren a arribar algun dia a jugar al primer equip i que conviuen en aquest edifici emblemàtic han posat per a la fotografia tradicional, que després forma part del record simbòlic d’un curs futbolístic sempre intens i inoblidable.

Una fotografia irrepetible

Quan la temporada ja esgota les seves últimes setmanes, els nois de la Masia es fotografien plegats en un retrat que forma part de les tradicions de la residència del planter blaugrana.

2011-05-10_FOTO_RESIDENTES_LA_MASIA_004.jpgAquesta temporada, però, no ha estat un acte rutinari, tal com apunta el seu director Carles Folguera: “L’any vinent ens farem aquesta foto a la nova Masia de la Ciutat Esportiva Centre de Formació Oriol Tort i la veritat és que tenim moltes ganes que arribi aquest moment”.

Per Folguera, “la il·lusió dels nois per provar com serà el canvi supera la tristor per deixar aquest emblemàtic edifici”. El canvi d’ubicació “serà molt bo per a tots, ja que guanyarem en modernitat, comoditat i espai i mirarem de no perdre el caliu de l’actual Masia”.

Amb l’inici del curs 2011/12, totes les activitats dels residents estaran centrades en la nova Masia de la Ciutat Esportiva.

La foto de les seccions

A la Masia no només hi conviuen els aspirants a grans futbolistes, també les seccions, especialmente el bàsquet, tenen el seu protagonisme i aquests joves talents poliesportius s’han reunit per a una fotografia també molt especial per a tots ells.

Notícies Futbol Base


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana