El Benjamí B segueix l’estela del Juvenil A

Planter

09.05.2011 14:32

Jaume Marcet

El triomf dels nois d’Òscar García a Lepe a la final de la Copa de Campions davant el Reial Madrid va ser l’èxit més important d’una jornada on el Benjamí B blaugrana va guanyar la seva lliga.

Els jugadors del Benjamí B celebren el títol de Lliga davant les càmeres de Barça TV que estaven oferint el partit de l'equip de Marcel Sans contra l'Espanyol.

La jornada al futbol base femení
LLIGA FEMENÍ JUVENIL-CADET
FC BARCELONA, 4 - CE SANT GABRIEL, 3
Les noies de Carlos Tregón i Jordi Garcés van encarar el partit de manera esplèndida, ja que en el minut 10 de la segona part ja guanyaven per 3-0. Però, potser, aquest avantatge va tenir uns efectes més negatius que no pas positius per a les jugadores, que van acabar patint després que el Sant Gabriel se’ls apropés amb el 3-2, i que van veure com, tot i marcar la quarta diana blaugrana, el rival se’ls tornava a atansar a un sol gol de l’empat. Amb el 4-3, però, es va arribar al final de l’enfrontament. Les golejadores de la jornada van ser Ana Alcocer, Judit Fernández, Laura Tomás i Anna Subirana.

TORNEIG COMPLEMENTARI F-7
SANT GABRIEL, 0 - FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ, 1
Les noies que dirigeixen Jordi Ventura i Zoé Garcia no van fer el seu millor partit, potser confiades en excés a l’inici del matx. En els primers quarts, a les blaugranes va faltar-los el domini que les va caracteritzar, per exemple, en el derbi de la setmana passada contra l’Espanyol. Després del descans, un xut de Núria que va refusar malament la portera local va permetre a Carla Armengol marcar el gol del partit. La nota negativa va ser la lesió de Carla Rivera, que va trencar-se el dit petit i s’estarà un mes de baixa.
FINAL COPA CAMPIONS JUVENIL
FC BARCELONA, 3 - R. MADRID, 1
A2-42143699.jpgRafinha va liderar una gran victòria del Juvenil A a Lepe. El Barça es va imposar als blancs amb un joc precís al llarg dels 90 minuts. Rafa Alcántara va marcar dos gols, va donar la passada del tercer a Cristian Herrera i va provocar un penal que no va aprofitar Cristian Herrera. El Juvenil A encetarà la Copa del Rei juvenil aquest dissabte a les 18 h contra el Las Palmas.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
UE MOLLET, 2 - FC BARCELONA B, 0
Els nois de Sergi Barjuan i Marc Guitart no van poder celebrar el campionat en caure per 2-0 al camp del Mollet. A la primera part, als blaugranes va faltar-los la fluïdesa necessària per obrir la llauna, i els primers en marcar van ser els vallesans, tot just al minut vuit. A la represa, amb l’1-0, els jugadors del Juvenil B del Barça van millorar el seu joc, però la manca d’encert va castigar-los i, just abans que l’àrbitr xiulés el final del partit, el Mollet feia el 2-0 definitiu.

LLIGA DIVISIÓ D’HONOR CADET
UD CORNELLÀ, 2 - FC BARCELONA A, 3
Bon partit del Cadet A de García Pimienta i Ramon Ros, que va aconseguir capgirar un marcador advers, ja que el Cornellà va avançar-se només començar el partit. Mamadou i Sandro, de penal, van transformar el marcador en l’1-2 amb què va arribar-se al descans. A la represa, la dinàmica del partit no va canviar i el Barça va seguir controlant el joc i generant ocasions. Fruit d’aquest domini, Sandro va signar la tercera diana que va pujar al marcador.

LLIGA PREFERENT CADET
FC BARCELONA B, 10 - La Floresta, 1

Contundent victòria l’aconseguida pel Cadet B en el partit contra La Floresta. En una primera part marcada pel domini blaugrana, els pocs xuts a porteria dels nois de Fran Artiga i d’Andrés Martín, Adama i Toni, van encetar el marcador. Després del gol de l’honor de La Floresta, amb el gol de Sergio Buenacasa es va arribar al descans amb el 3-1 en el marcador. A la represa, Zalzman, Dani Soto, Ramon i Moha van apuntar-se a la festa, que va acabar quaranta minuts més tard amb un resultat d’escàndol: 10 a 1.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC BARCELONA A, 7 – VILANOVA, 0
DSC02829a.jpgFa setmanes que els nois de Fran Sánchez es van proclamar campions de Lliga, però continuen afrontant cada partit amb un rigor màxim. En el primer quart l’Infantil A va deixar el partit decidit amb 4 gols. Rafa Mir (2), Canós, Liébanas, Josi i Ayoub van marcar les diferències en un matx molt còmode per als blaugranes.

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
MATARÓ, 1 - FC BARCELONA B, 4
L’Infantil B va derrotar el Marató per 1 a 4, demostrant que l’equip no arrossega cap mena de ressaca del Torneig disputat la setmana passada a Ciudad de Móstoles. Carles Aleñá va obrir la llauna tot just en el primer quart, i Javi Puado feia el segon quan faltava poc temps per al descans. En la segona part, tot i estar més pressionats, els blaugranes van eixamplar el marcador a través d’Olmo. Els maresmencs van fer el gol de l’honor i, quan restaven cinc minuts per al final, Olmo, de nou, deixava el marcador en el definitiu 1-4.

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
FC BARCELONA A, 4 - MARIANAO POBLET, 0
L’Aleví A va sumar una nova victòria al camp del Marianao, on va imposar-se per 4 a 0. Encara que els locals van jugar amb les línies molt juntes, deixant pocs espais perquè el Barça pogués desplegar el seu joc, els nois d’Andrés Carrasco i de Sergi Milà van saber decantar el matx de la seva banda amb gols de Martí, en el primer quart, d’Óscar en el segon, i de Juli i Juan Cruz ja a la represa.

FC BARCELONA B, 4 - MARIANAO POBLET, 0
Els jugadors de l’Aleví B blaugrana van dedicar el triomf a Pol Muniesa, que es va trencar dimecres passat el radi. Jordi Mboula va inaugurar el marcador al primer temps. Lluís Mangas va marcar dos gols més al tecer quart i en l’últim període va signar el definitiu 4-0. Els nois de Xavi Bravo i Rafa Rodríguez van completar un gran partit davant un rival molt concentrat i competitiu.

LLIGA SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
FC BARCELONA C, 5 - MARTINENC, 1

Bon partit dels nois de Jordi Font i Francis Pérez, que jugaven a l’expectativa de la reacció de l’equip, després de la derrota de la setmana passada. Després d’un primer quart de tempteig, els blaugranes van començar a fer mal en el segon quart, amb gols de Demba i Lucas. A la represa, els dos jugadors van aconseguir el doblet i, ja en l’últim quart, Sergio Gómez feia la maneta i els locals el gol de l’honor.

FC BARCELONA D, 6 - SANT ANDREU DE LA BARCA, 0
L’equip d’Àlex Gómez va resoldre el matx en un primer període on va anotar quatre dels sis gols del partit. L’esquerrà Àlex Calatrava va signar tres dels gols de l’Aleví D blaugrana. La resta de golejadors van ser Dani Molina, Zenhia i Labinot.

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
P.BARCELONISTA ANGUERA, 0 – FC BARCELONA A, 13
Partit de color absolutament blaugrana, però amb un clar domini de l’equip dirigit per Marc Serra i David Sánchez. Al matx, s’hi van poder veure fins a tretze gols, tots i cadascun d’ells amb l’empremta del Barça. Tothom va voler participar de la festa i sumar gols per ajudar l’equip: l’Èric, l’Ivan Bravo i el Nil ho van fer amb una diana cadascun; Adrià Altimira i Guille Amor van aconseguir marcar un doblet i els hat-trick van signar-los el Sergi Rosanas i el Roger Vegas.

FC BARCELONA B, 5 – ESPANYOL, 1

Amb l’inesperada derrota del Manresa, el Benjamí B blaugrana es va proclamar campió de Lliga un cop va superar l’Espanyol. El derbi de benjamins va ser dominat clarament pels blaugranes. El conjunt de Marcel Sans es va imposar amb gols de Nil Garrido, José, Ismael, Dani Morillas i Joan. L’únic gol de l’Espanyol el va marcar Rubén. El partit, dominat pel conjunt blaugrana, va ser molt vistós.

LLIGA SEGONA DIVISIÓ F-7
FC BARCELONA C, 3 - MARIANAO POBLET, 2
Els nois de Jordi Puig i d’Albert Puig van imposar-se al Mariano per 3 a 2. El bon joc dels blaugranes, sobretot en el primer i en el segon quart, va tenir la seva recompensa en els gols de Kais, que en va fer dos, i d’Aitor, que va desfer l’empat aconseguit pel Marianao a les acaballes del partit.

LLIGA TERCERA DIVISIÓ F-7
PB VILLAVERDE-PENITENTS, 4 - FC BARCELONA, 7
Tot i que els nois de Cristian Catena i d’Óscar Hernández van obrir la llauna tot just al primer minut de partit, el matx va complicar-se’ls i el Villaverde va posar-se per davant en el marcador. Malgrat això, els blaugranes van saber redreçar la situació i van remuntar fins assolir el resultat final, el 4-7 definitiu, amb gols de Sicu i Eric, amb dues dianes cadascun, de Xavi Simons, Nadir i del capità Arnau.