El Juvenil A guanya el “cinquè clàssic” (3-1)

Juvenil A

07.05.2011 22:35

El Juvenil A del Barça ha guanyat la Copa de Campions després de derrotar el Reial Madrid per 3-1 en la final jugada a San Roque de Lepe. Rafinha, amb dos gols i una assistència, ha estat l’heroi d’un Barça impecable.

El Juvenil A del Barça aixecant el trofeu de la Copa de Campions després de derrotar el Reial Madrid

La fitxa del partit
FC Barcelona A 3
Reial Madrid 1

FC Barcelona: Carlos, Edu, S. Gómez, Ayala, Balliu, Gustavo, Ernesto, Massó, Rafinha, Espinosa i Deulofeu. També han jugat Christian, Pol Calvet i Dongou.

Reial Madrid: Pacheco, Álex Díaz, Derik, Edu Payá, Iván Sáez, Kamal, Barril, Omar, Rubén Sobrino, Jesé i Aguza.

Gols:

1-0 Rafinha, min 8.
2-0 Rafinha, min 24.
3-0 Ernesto, min 60.
3-1 Fran Sol, min 89.
El cinquè clàssic també ha tingut color blaugrana. Després de dues temporades de sequera, el Juvenil A del Barça ha tornat a guanyar la Copa de Campions i ho ha fet davant el vigent campió, el Reial Madrid, exhibint una gran superioritat durant tot el partit.

Superioritat blaugrana

L’equip d’Òscar Garcia s’ha mostrat molt superior al de Tristán Celador en el primer temps. El primer avís blaugrana arribava en el minut sis quan Deulofeu s’ha plantat tot sol davant el porter Pacheco, però quan anava a rematar s’ha creuat Iván Sáez per evitar el gol. La primera diana, però, ha arribat un minut després. Espinosa ha combinat amb Ernesto, que ha fet una centrada perfecta des de la banda dreta perquè Rafinha rematés al fons de la porteria.

Gran gol de Rafinha

Amb l‘1-0, el Barça ha seguit dominant un Reial Madrid imprecís i inofensiu en atac. En el minut 22, un xut d’Ernesto ha estat a punt de convertir-se en el 2-0 però la pilota ha sortit a fora per molt poc. Dos minuts després, Rafinha ha tornat a demostrar la seva gran qualitat marcant un gran gol: control del petit dels Alcántara dins de l’àrea, retall i rematada amb el peu dret. Era el 2-0, resultat amb el que s’ha arribat al descans

Espinosa falla un penal i Ernesto marca el 3-0

El Reial Madrid ha intentat tímidament pressionar la defensa blaugrana en el segon temps, però ho ha fet sense èxit. Rafinha, jugant entre línies, ha fet embogir la defensa madridista. Defensivament, el Barça s’ha mostrat impecable i els migcampistes sempre han sabut controlar el ritme del partit. En el minut 50, Derik ha fet caure Rafinha dins l’àrea i l’àrbitre ha sancionat l’acció amb penal. Podia haver estat el 3-0 però Espinosa ha xutat fora.

El Barça, però, no ha acusat el cop i, deu minuts després, una nova genialitat de Rafinha Alcántara ha acabat amb gol després de desfer-se de dos contraris i fer la passada de la mort a Ernesto, que ha marcat a porteria buida.

Control sense problemes fins al final

El tercer gol blaugrana ha fet molt mal als blancs, que pràcticament no han posat en perill la porteria de Carlos. L’equip d’Òscar Garcia ha controlat el partit sense gaires problemes. L’estrella blanca Jessé quasi no se l’ha vist i els blaugranes ha gaudit d’alguna ocasió més per fer més dolorosa la golejada. El gol de l’honor madridista l’ha marcat Fran Sol en el minut 89 en transformar un llançament de falta que ha suposat l’expulsió de Gustavo. El Juvenil A, doncs, suma el segon títol de la temporada després de proclamar-se, fa unes setmanes, campió de Lliga. La setmana que ve començarà a lluitar pel tercer títol, la Copa del Rei.