Barça TV oferirà la final de la Copa de Campions

Juvenil A

07.05.2011 12:38

El Juvenil A del Barça s’ha classificat per a la final de la Copa de Campions després d’empatar contra el Las Palmas. El Reial Madrid ha guanyat el Racing i serà el rival a la final que es disputarà aquest dissabte, en directe per Barça TV.

Si algú no ha tingut prou emocions amb els quatre clàssics disputats en les últimes setmanes, aquest dissabte a les 20 hores podrà gaudir amb un altre Barça-Madrid, en aquest cas corresponent a la final de la Copa de Campions juvenil.

Empat treballat

El Juvenil A d’Òscar Garcia en tenia prou amb un empat per classificar-se per a la final després d’haver guanyat el Sevilla (1-0). La UD Las Palmas s’ha avançat en el marcador en el minut 12 després d’un penal que li ha costat l’expulsió a Oriol Rossell.

Òscar Garcia ha reestructurat l’equip amb l’entrada del central Edu per l’extrem Cristian. Tot i jugar amb 10, els blaugranes han portat el pes del partit i Dongou ha estat a punt de marcar en el minut 50.

Quan només s’havien disputat sis minuts del segon període, Gerard Deulofeu ha marcat el gol que necessitava el Juvenil A blaugrana per classificar-se per a la final.

Un rival de nivell

El Reial Madrid s’ha imposat (1-0) al Racing amb un gol de Sobrino que permet al conjunt de Tristán Celador classificar-se per a la gran final d’aquest dissabte (20h).

El Juvenil A blanc va ser el campió de l’última edició de la Copa de Campions disputada llavors a Benidorm.

En l’actual temporada, Barça i Reial Madrid lluitaran per aquest títol que fa dos anys va ser blaugrana en una final on va participar, entre d’altres, el mexicà Jonathan dos Santos.